2777
2789
عنوان

یکم درد ودل کنم باهاتون

93 بازدید | 13 پست

امشب به شوهرم میگم دندونامو میخام درست کنم بعد کامپوزیت کنم میگه برووو بابا!

میگم چه طرز خرف زدنه حواست به حرفایی که میزنی باشه داری نارحتم میکنی عین خیالشم نیست 

چون بیمه تکمیلی داریم خودش فکشو عمل زیبایی کرد تو بالاشهر تهران منم زایمانم بالاشهر بود حالا میگم دندونامو بیمه میده دیگه برامون فرقی نداره برم یه جای خوب که کارشم اصولی باشه 

میگه عادت کردی به بالاشهر😏

انقد این حرفش بهم برخورد که دلم شکست یعنی چی اخه عادت کردم!بخدا خونه بابام بودم بهتر بود وضعیتم منتم نمیکشیدم😞

نمیزاره خودم کار کنم وگرنه منتشو نمیکشیدم

خیلی دلم گرفته😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام یه گوشی خرید بعد سه سال صبر کردن گوشی خراب پدرشوهرمو یه مدت داد دستم و گوشی خواهر شوهرمو بعدش داد دستم گفتم عیبی نداره من صبر میکنم تا گوشی که میخام بخری 

سه سال صبر کردم برام خرید گوشی که میخواستمو

حالا برگشته میگه گوشیتو خریدی دندونات موندن!!😔

منه بی عقل همه طلاهامو تو گیر و کرفتاریاش دادم بهش اگه نگهشون میداشتک راحت میتونم گوشیمم بخرم کارامم بکنم

برا طلاهامم میگه طلاهای تو نبود که!کادو برا جفتمونه

اتفاقا گفتم چون در شان خودم میبینم برم بالاشهر ولی دلم شکست

باهاش قهر کن محل نده شام و ناهار درست کن بزار جلوش ولی با قهر چایی و اینام نه اگه هم گفت چته بگو هروقت حرف دهنتو فهمیدی حرف میزنیم

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

چقدر جوونای امروزی دل نازک شدن مگه چی گفته بنده خدا

میدونی چیه شاید اگه هربار بهم بی احترامی کنیم عادی یاسه برامون 

ولی چون ازش انتظار ندارم باهام اینطوز حرف بزنه خودمم همیشه احترامشو نگه میدارم حرفش برام سنگین بود

میدونی چیه شاید اگه هربار بهم بی احترامی کنیم عادی یاسه برامون ولی چون ازش انتظار ندارم باهام اینطوز ...

عزیزم کاری به حرفا و بی احترامیای دیگه ش ندارم کلا ولی " عادت کردی به بالا شهر " حرف زشتی نیست که بخواد دلت بابتش بشکنه، چی بگم بازم نظر هرکس متفاوته 

عزیزم کاری به حرفا و بی احترامیای دیگه ش ندارم کلا ولی " عادت کردی به بالا شهر " حرف زشتی نیست که بخ ...

انگار داشت منت میزاشت سرم که من یکی دوبار بردمت اونجاها عادت کردی و پررو شد