2777
2789
عنوان

چرا همه قد کوتاهمو به روم میارن🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 96 پست
من ۱۶۰ م جاریم ۱۷۵ 😐🤣🤣خانواده شوهرمم همیشه یجوری بحثو میکشونن رو اون که اره قد بلنده و قشنگه و ای ...

منم مثل توام دقیقا 

جاریم تا مثلا میبینه من مورده توجهم یا منو میبینه از یه چیزی زورش میگیره فوری بحثو میکشه ب قد که منو بکوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من فقط تو نی نی سایت قد زیر۱۵۵ دیدم،اینهمه سال تو مدرسه و جاهی مختلف هیچوقت ندیدم برام عحیبه تو نی نی سایت انقدر زیاده

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
شماها هم که کلا همین کلمه رو بلدین هرچی میشی پیک می پیک می میکنین

😂

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

چه حرفی زدم یه کلمه مد شده همش تکرار میکنید

فهمیدیم خوشگلی و همه جذبت میشن وای کوشولوی تو دل برو اگ واقعا خوب بودی همه از ظاهرت تعریف میکردن ن قدت منم قدم کوتاه تره ولی کسی ب چشمش نمیاد حرف ظاهرمو میزنن ب جا قد

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

چقدر از این ادما که هی زرزر میکنن بدم میاد 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

منم مثل توام دقیقا جاریم تا مثلا میبینه من مورده توجهم یا منو میبینه از یه چیزی زورش میگیره فوری بحث ...

اخه بخدا من اصلاااا اهل این حرفا نیستم ولی از هر لحاظ که همیشه مقایسه کردم من از اون بهترم اونم قدش بلنده اما تک تک استخونای بدنش زده بیرون ولی من ن لاغرم ن چاق همه چیزم به اندازس ولی اون فقط چون درازه یجوری خودشو بهتر میدونه 😁

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)