الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم برای شوهرم دو تا ژاکت و یه کاپشن خریدم البته با خودش رفتیم انتخاب کرد جای ما اینجوریه بایدی نیست هدیه است دیگه اون هدیه میده تو خوشحال میشی تو هدیه میدی اون خوشحال بشه
عه هه!! چه شوهر خوش اشتهایی اگه عقدین که وظیفه اونه گلم !!😐 دست پیشو گرفته پس نیفته بگو تو امسال باید بیاری اجیل و میوه و هندونه و کادوی زمستونی برای من.
شوهرم ميگه مامانت اينا بايد به من كادو بدن واسه يلدا ميخوام بدونم اين رسمه ؟
کدوم شهری؟ما اصفهان دو طرف برا همدیگه لباس و آجیل و میوه و اگه داشته باشن طلا میبرن.اینا یه رسمه قدیمیه ولی من و شمام نمیتونیم عوضش کنیم.بهتره از اول برا هم رسومتونو توضیح بدین و بگین دو طرف یا برا هم نبرید یا هردو در حد توانشون خرید کنن.اگه قراره اونا برات چیزی بذارن شما هم یه سبد از پلیور یا کت و... در حد توان تزئین کنید براش.یا یه پلیور بگیر کادو کن و یه رب سکه هم براش بذار.من به شخصه دهنم سرویس شد تا این مراسمات گذشت ولی دیگه پشتم نمیگن کمه پسرمون گذاشتن.بازم میگم دوتایی با هم به توافق برسید.