2777
2789
خب از اول دست بالا گذاشتین که به دهنش خوش اومده.چه خبره مگه؟در کل رو نده که هی بگه برام چی بیارین.بگ ...

أره دقيقا.... بعدشم پسر اين حرفارو نبايد بزنه كه برام كادو بيارين و اين كارو كنين اون كارو كنين والا من كه دخترم اين حرفارو نميزنم 

ميشه لطفا 
میترسی ازش؟؟ خوب اگه اون انقدر رک داره بهت میگه اینارو تو هم رک بهش بگو رسم اینجوریه گل من!! بگو امس ...

تازه طلبكارم هست كلي هم بهم بي احترامي كرد و گوشي روم قطع كرد خير سرشم ٣٠ سالشه 

ميشه لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ميگه مامانت اينا بايد به من كادو بدن واسه يلدا ميخوام بدونم اين رسمه ؟ 

وااا تا حالا ندیده بوذم مرد تو این مسایل وازذ بکنه خودش رو از الان حلپش در بیا وگرنه تا عروسی هر بار یه چی میخوان هیچ بایدی نیست تا بوده واسه عروس میبرن که بنظرم باید دیگه برچیدبشه با این هزینه های سرسام اور

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
اشكمو در اورده به خدا هفته پيش تولدش بود بابام براش يك ميليون و نيم انگشتر خريد اونوقت الان توقع يلد ...

نباید تولدش بابات براش چیزی میخرید اگه خودت پول داشتی خودت میخریدی اگه نداشتی از بابات میگرفتی یه هدیه ارزون تر میدادی وشب یلدا هم براش یه چیزی میگرفتی حالا هم بگو من تولدت و شب یلدا رو یکی کردم چون نزدیک هم بوده

پرستار nicu
نباید تولدش بابات براش چیزی میخرید اگه خودت پول داشتی خودت میخریدی اگه نداشتی از بابات میگرفتی یه هد ...

خودم براش ٣تا تولد گرفتم و ٣بار تو رستوران اينا سورپرايزش كردم ٦٠٠ تومنم كادو دادم اينارو كوره نميبينه😔😔

ميشه لطفا 
تازه طلبكارم هست كلي هم بهم بي احترامي كرد و گوشي روم قطع كرد خير سرشم ٣٠ سالشه 

😲😲😲😲😲 سر این‌موضوع تلفنو روت قطع کرده؟؟؟؟ببین اینجوری بخای  بهش سواری بدی بعدا نمیتونی جمعش کنیااا 

خودم براش ٣تا تولد گرفتم و ٣بار تو رستوران اينا سورپرايزش كردم ٦٠٠ تومنم كادو دادم اينارو كوره نميبي ...

پس واقعا متوقعه بگو شب یلدا برام غیر کادوهام یه سرویس طلا بیا چشم منم برات کادو میخرم

پرستار nicu
أره دقيقا.... بعدشم پسر اين حرفارو نبايد بزنه كه برام كادو بيارين و اين كارو كنين اون كارو كنين والا ...

چی بگم والا،مام عروس و داماد بودیم ولی اصلا من اذیتشون نکردم.شوهرمم کم توقع بود.مادرش میگفت رسمشون چیه.ولی خداروشکر گذشت.عزیزم میفهمم آدما پررو شدن.منم زن دا اشم اینجوریه.همش میگه برام بیارید ولی خودشون تاحالا کاری نکردن.شمام زیاد نمیخواد دست بالا بگیری.در حد توانت یکم خرید کن بگو ما اینجوری رسممونه.یا تو هم مثل خودش پررو باش بگو شما چی میخرین برام.والا

😲😲😲😲😲 سر این‌موضوع تلفنو روت قطع کرده؟؟؟؟ببین اینجوری بخای  بهش سواری بدی بعدا نمیتونی جمع ...

سره اينكه گفتم چرا شب يلدا ميگي و من رو پدر مادرم خيلي حساسم روانيم كرده😔😔

ميشه لطفا 
چی بگم والا،مام عروس و داماد بودیم ولی اصلا من اذیتشون نکردم.شوهرمم کم توقع بود.مادرش میگفت رسمشون چ ...

آخه چرا حرف زورو قبول کنه هیچ جا رسم‌نیس تو عقد دختر به پسر یلدایی بده😐

عزیزم یه بار با خانوادت بشینین با خودش و خانوادش درمورد رسوم حرف بزنید.زیادم رو نده.اوووف که چقدر حرص میخورم میبینم آدما به جای اینکه به فکر آینده و انسانیتشون باشن میخوان بقیه رو تیغ بزنن و عقده هاشونو با این چیزا میخواند پر کنن.واقعا بشریت داره به کجا میره

من كه روم نميشه اين حرفو بزنم كلا لالم😔😔 اونم روز به روز پرروتر ميشه😔😔

از من به تو نصیحت همیشه خودتو دست بالا بگیر خواسته هاتو بگو فردا بری خونه خودت حرص میخوری حرفشو پیش می کشی شوهرت میگه میخواستی همونجا بگی چی میخوای 

پرستار nicu
عزیزم یه بار با خانوادت بشینین با خودش و خانوادش درمورد رسوم حرف بزنید.زیادم رو نده.اوووف که چقدر حر ...

دلم خونه از دستش😔😔😔

متنفرم از اين كه پسر وارده حرفاي خاله زنكي بشه😔😔

ميشه لطفا