2777
2789
عنوان

امروز بهش زنگ زدم 🙂🥺

843 بازدید | 21 پست

از اخرین باری که دیده بودمش ۴۶روز میگذره💔

کسی که دیگه خیلی وقته جواب زنگ و پیامم نمیداد😔

گاهی اوقات جواب میداد اما نامهربونی میکرد ....

قبل دیدارمون بهش میگفتم تو با رفتنت منو پیر کردی باور نمیکرد فکر میکرد بهش دروغ میگم 🙂😥

اما اون روز که منو دید باور کرد که  واقعا پیر شکسته شدم ...

بعد از اخرین دیدارمون چند بار خودش پیام داد ..؟!باور نمیکردم اما به بهونهای مختلف پیام میداد انگاری مهربون شده بودیا عذاب وجدان گرفته بود ؟۰در اخر هر پیام دلداریم میداد ...کاش دنیا همون لحظه تموم میشد🥀💔 

امروز دیگع طاقتم تموم شد زنگ زدم  ...

قربون صدای قشنگت بشم عزیزِ جاااانم 💔🥺

خدایا معجزه کن قربونت بشم🙏 🌱

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم من:)))

فقط کسی ك درد کشیده میفهمه چی میگی ، تک تک کلمه هاتو با تموم جونم درک کردم.

از خدا میخوام همه چی برات درست بشه بیای تاپیک بهم رسیدنتونو بزنی😍❤️

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁 تو نی نی سایت سلیطه بازی مهم نیست چون عین این بچه مدرسه ایا میری نی نی یار و تگ می‌کنی ، حضوری این کارارو میکردی بهت نشون می‌دادم سلیطه واقعی کیه😉 اگه چرت و پرت گفتی ولی من چیزی نگفتم علتش اینه مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂🔥

الهی بگردم من:)))فقط کسی ك درد کشیده میفهمه چی میگی ، تک تک کلمه هاتو با تموم جونم درک کردم.از خدا م ...

مرسی عزیزم    

کاش خدا معجزه کنه برام 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

همسرت بوده ؟؟طلاق گرفتید ؟؟؟

اره 

درحال جدایی هستیم

چرا جدا شدید؟

من بیمار بودم ،همسرم شکاک و بدبین بود 

اخی چه عشق قشنگی

عشق یک طرفه💔

خیلی سخته خدا صبرت بته

بله خیلی 

مرسی عزیزم ❤