2777
2789
عنوان

از دست بعضی ادمهای بی فکر

497 بازدید | 24 پست

ساعت ده و نیمه شبه .بعضی ارباب رجوع ها اینقدر بی ملاحظه ان که این موقع هنوز زنگ میزنن برای کاری که واجب نیست . واقعا نمیفهمن الان وقت زنگ زدن نیست ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم کاربریت چیه؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
بذار رو حالت پرواز گوشیتو

نمیشه منتظرم شوهر و پسرم بیان خونه ممکنه زنگ بزنن . شوهرمم بفهمه قیامت میکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شاغلی  خب باید خط خودتو با خط کارت جدا می کردی  شب خط مربوط به کارو خاموش میکردی

اره شاغلم اشتباهم همینه که فقط همین سیمکارت رو دارم اینم تا تابستون روشنه بعد دیگه کلا خاموش میکنم

اسم کاربریت چیه؟

مخفف می مونم پیشت

مخفف می مونم پیشت

کاش شفاف سازی میکردی تو امضات

چیزهای دیگه ای هم میشه برداشت کرد😂

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
مگه کارت چیه که شماره تماستو میدی بهشون؟

معاون ابتداییم . سر شب مادره زنگ زده میگه بچم مریضه و ده روزه نیاوردش مدرسه و فردا میخوام با سرویس بفرستمش مدرسه البته هنوزم بچه مریضه بهش میگم صبح زود نفرست سرده هم بچه خودت بدتر میشه هم بقیه مریض میشن  حداقل فردا بیا با معلمش هماهنگ کن توی روز یه ساعت بیار معلم بیاد توی دفتر بهش درس بده و بچه نره تو کلاس میگه فردا ماشین ندارم و ... گفتم پس هر وقت تونستی بیاین و بیاریدش با خودتونم ببرینش نمیدونم باز چی میخواد بگه

کاش شفاف سازی میکردی تو امضات چیزهای دیگه ای هم میشه برداشت کرد😂

همسرم بهم پیام میداد میمونمت الان باهام شوخی میکنه میگه منظورش میمون بوده🙈

معاون ابتداییم . سر شب مادره زنگ زده میگه بچم مریضه و ده روزه نیاوردش مدرسه و فردا میخوام با سرویس ب ...

اوووووه یعنی کل مادرای ی مدرسه شمارتو دارن؟!😰

نباید بدی، هرکسی کار داره خب بیاد همونجا صحبت کنه

اوووووه یعنی کل مادرای ی مدرسه شمارتو دارن؟!😰 نباید بدی، هرکسی کار داره خب بیاد همونجا صحبت کنه

اره شماره میدم میگم کار واجب بود زنگ بزنن خب خصوصا بچه های کلاس اول و امادگی یکم شرایطشون خاصه و اینکه بچه هایی با شرایط خاص هم داریم میگم گناه دارن مادرا ممکنه نگران بشن و ... ولی بعضیا ادمو‌پشیمون میکنن

اره شماره میدم میگم کار واجب بود زنگ بزنن خب خصوصا بچه های کلاس اول و امادگی یکم شرایطشون خاصه و این ...

خب عزیزم الان دیگ همه کانال یا گروه درس میکنن همه مطالب مهمو توش میذارن

اینجوری بهتره

خب عزیزم الان دیگ همه کانال یا گروه درس میکنن همه مطالب مهمو توش میذارن اینجوری بهتره

من تل گرام ندارم . اونجوری باور کن بدتره همکارایی کانال و گروه دارن بیچاره شدن . بعضیا از بیکاری همش گوشی دستشونه و دو دقیقه یک بار تل گرام پیام میدن جواب نمیدن مسیج میدن جواب نمیدن زنگ میزنن و طلبکارن .تازه هر جشن و ... توقع عکس تکی اونم از بچه شون رو دارن خودم دیدم مادره بحث داشت که چرا از پسرم کم عکس گرفتین و فلانی توی همه عکسا بوده ...کلا ادم بی فکر باعث عذابه . ضمن اینکه هزینه نت رو راحتتر پرداخت میکنن بیشتر هم استفاده میکنن .بعضی وقتها والدین یه چیزایی میگن که ادم شاخ درمیاره ...