2777
2789
عنوان

از دست بعضی ادمهای بی فکر

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 24 پست
چ حوصله ای داری شب و نصف شب جوابشونو میدی😐😐😐😐

بیا و خوبی کن هنوز خودم خونه نرسیدم زنگا شروع میشه خب منم میگم مادرن مثلا بچشون خورده زمین یا دعوا کرده با همکلاسیش نگرانن جواب میدم که نگرانی نکشن ولی بعضیا رو اعصابن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همسرت با کارت مشکلی نداره ؟؟؟؟

کلا با کار زن مخالفه . خصوسا با این زنگ زدناشون خیلی مشکل داره همسر دوممه هنوز سر زندگیمون نرفتیم تابستون برم خونه اش دیگه نمیذاره کار کنم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من تل گرام ندارم . اونجوری باور کن بدتره همکارایی کانال و گروه دارن بیچاره شدن . بعضیا از بیکاری همش ...

اخی عزیزم، چ دردسرایی، خدا پشت و پناهت باش  

الان قبل از شروع ترم جدید ی جلسه براشون بذار همه این نکاتو بهشون تذکر بده بگو ک تلفنای مهمو جواب میدم نه این چیزارو(براشون چندتاشو مثال بزن)

اخی عزیزم، چ دردسرایی، خدا پشت و پناهت باش     الان قبل از شروع ترم جدید ی جلسه براشون بذ ...

صد بار گفتم هر سال چند نفری هستن که اینجورین و از همه هم طلبکارن باورتون نمیشه بچشون خب کلی مشکلی داره آموزشی رفتاری و ...معلم داره دایم با بچشون سرکله میزنه اخر سر میان یه چیزایی میگن که اشک معلم درمیاد . با بچه ها بودن کار قشنگیه ولی بعضی والدین نمیذارن ضررش هم نتوجه بچه خودشون میشه ولی ....

صد بار گفتم هر سال چند نفری هستن که اینجورین و از همه هم طلبکارن باورتون نمیشه بچشون خب کلی مشکلی دا ...

عزیزم😘

معلومه ک خیلی صبوری و باحوصله

خدا بهت طول عمر بده و عاقبت بخیر شی

نمیدونم درمورد اینجور افراد چی باید بگم

عزیزم😘 معلومه ک خیلی صبوری و باحوصله خدا بهت طول عمر بده و عاقبت بخیر شی نمیدونم درمورد اینجور ا ...

ممنونم خوبی از خودته  فقط دعا کن خدا به دلشون ارامش بده

عزیزم😘 معلومه ک خیلی صبوری و باحوصله خدا بهت طول عمر بده و عاقبت بخیر شی نمیدونم درمورد اینجور ا ...

مرسی بابت دعاهات صد برابرش رو برای خودت و خانوادت از خدا میخوام 💝