2777
2789
عنوان

از خونمون متنفرم😭😭

142 بازدید | 4 پست

از صبح ک بیدار میشم تا شب ک میخوام بخوابم تلوزیون روشن صداش تا اخر زیاد همه لامپها روشن. دوتا داداش وحشیم همش در حال دوییدن تو خونه و سروصدا منم ی دختر داغون افسرده ک پدرش ازش متنفره 

ی لحظه نمیتونم تو حال بمونم الانم تو اتاقمم انقد یخه دارم میلرزم میگرن دارم و طبع بدنمم ب شدت سرده حالم افتضاخه دوست دارم بمیرم اگ تو خونتون ارامش و سکوت هست خداروشکر کنین حیف من این نعمتو ندارم مغزم داره پاره میشه و برای پدرومادرم مهم نیس و میدونم برای تویی ک الان داری اینو میخونی ام مهم نیس فقط کاش زودتر بمیرم راحت شم لاقل داخل قبرم سکوت و تاریکی هست کسی نیست اذیتم کنه😭😭💔💔

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

عزیزم این چیزا تو خونه بیشتر آدما هست و عادیه 

هیچکس لامپ و تلویزیون رو خاموش نمیکنه و هیچ بچه ای نمیشینه یه جا ! 

خیلی سخت گرفتی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نمیری سرکار

ای کاش میتونستم ولی خدا چشای سالمی بهم نداده همچی تار میبینم کی منو قبول میکنه براش کار کنم با عینک هم نمیتونم ببیم باید لنز بخرم ک پول اونم ندارم 😭😭😭بدبخت تر از من وجود نداره

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤