2777
2789

سلام شده تا حالا خانمی رو ببینید بدون هیچ عمل زیبایی و آرایشی یا لباس خاصی در حین حجاب واقعا زیباست 

چیکار میکنن چرا اینقد خوشگلا یدونه خودم دیدم سفید دماغش اندازه لبا خوشرنگ و قلوه ایی ابروهاش بور مرتب  حجاب کامل از نگاه کردن بهش سیر نمیشدم 

حالاااا تازه موقع وضو گرفتن شد خدا روسریو چادر  رو برداشت زیبایی دوبرابر شد هیکل اندازه موها تا کمر بافته بود قربون برم خدا این آدمه یا حوری

برام سواله این معنویاتشون از کجا و چه عملیه نماز شب نمیدونم چیه اینقد زیبا و دوست داشتنی 

واقعا برام سواله

only God

منو گفتیا

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم به معنویات قطعی ربط داشته باشه،بنظرم آدمایی که با خلوص به خدا نزدیکن،دوست داشتنی ان..باهاشون بودن حس خوبی به آدم دست میده..زیبایی به خیلی موارد ربط داره..

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
خوشگله دیگه ربطی به مذهبی بودن نداره

نه یه زیبایی معنوی خاصی دارن خوشگل نچسب و پر از ادا داریم این طرف عجیب بود تواضع مهربون آروم صحبت میکرد اصلا انگار مال دنیا ماوراء بود نه این دنیا

only God

تو جامعه یه درصدی از افراد خیلی زیبان در عین سادگی

ی عده با رفع نقص های صورت زیبا شدن

ی عده هم معمولین

حالا هر کدوم از اینا پوشش متفاوت دارن! ممکنه چادر سر کنن یا کلاه و چه شکلی بودن قیافه‌اشون به ژنتیک و تغذیه و .. مربوطه نه چادر و کلاهشون

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خوشگل بوده به پوستش رسیدگی کرده و تناسب اندام داشته

اینارو ی ادم بدون حجاب هم میتونه داشته باشه

و در کل ربطی به نمازشب و... نداره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه یه زیبایی معنوی خاصی دارن خوشگل نچسب و پر از ادا داریم این طرف عجیب بود تواضع مهربون آروم صحبت می ...

وا زییایی معنوی 😑

زیبایی، زیباییه دیگه چه ربطی به مذهب داره

بی حجاب متواضع و مهربونم کم نیست

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

تو جامعه یه درصدی از افراد خیلی زیبان در عین سادگیی عده با رفع نقص های صورت زیبا شدنی عده هم معمولین ...

متوجه منظور من نشدید الان خوشگل عملی ریخته اصلا جذاب نیستن در حد یه نگاه شاید

میگم یه معنویتی خاصی تو وجودش بود خواستم بدونم چرا اینجوریه

بحث خوشگلی که همه میدونن چیه میگممممم زیبایه معنویی اصلا این  آدمو ببینی بیشتر ناخود آگاه  خدا رو یاد میکنی یه حس یه جوری خاص

only God
نه یه زیبایی معنوی خاصی دارن خوشگل نچسب و پر از ادا داریم این طرف عجیب بود تواضع مهربون آروم صحبت می ...

منم یه همچین آدمی میشناسم سفید مثل بلور بود همه چیش اندازه بود. ناااز.. قد بلند هیکلی.. با متانت و آروم... فقط نگاهش کنی .. اما اصلا مذهبی نیست و مانتوهای خیییلی کوتاه و تنگ و شلوار چسب میپوشه

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

متوجه منظور من نشدید الان خوشگل عملی ریخته اصلا جذاب نیستن در حد یه نگاه شایدمیگم یه معنویتی خاصی تو ...

ماهم غیرعملی هارو داریم میگیم.. نچرال هارو داریم میگیم.. کسی که باعمل خوشگل بشه که خوشگل نیس از نظر من

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

این بستگی به دیدگاه ما داره

منم اینجور افرادو بخاطر متانت و وقارشون زیباتر میبینم اما همین اگه پوشش خیلی باز باشه بنظرم زننده میشه زیباییش به چشمم نمیاو