2777
2789
عنوان

دقت کردید بعضی کاربرا خیلی جوگیرن

137 بازدید | 6 پست

یعنی یه چیزی میگن که مثلا خیلی روشن فکرن یا خیلی حالیشونه یا خیلی ادمای با درکی ان درحالی که دقیقا همونا درک درستی ندارن

مثلا طرف تاپیک زده اصلا یه چیز دیگه داره میگه این میاد میگه بیایید یاد بگیریم مدافع حقوق دیگران باشیم و قضاوت نکنیم😐😐خب چه ربطی داشت😐یا هی میخوان یه چیزی بگن فقط الکی فاز مشاور میگیرن یه چیزایی میگن پشما هرچی مشاور و روانشناسه میریزه😐آدم اعصابش بهم میریزه عه😑😂

عزیزم

شما نخون از کنارشون رد شو

هرکسی یه نظری داره

هرکسی یه لحنی برای حرف زدن داره

درسته شاید از نظر شما درست نباشه ولی نمیتونیم در برابر نینی سایتی ها بایستیم چون مورد حمله قرار میگیریم😉😅

متاهل🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمشما نخون از کنارشون رد شوهرکسی یه نظری دارههرکسی یه لحنی برای حرف زدن دارهدرسته شاید از نظر شما ...

مارشمالو جونم میشه بیای تاپیکم...تو همیشه توی بحث ها شرکت می‌کنی و واقعا شرکتت مفیده میشه بیای یک سری بزنی؟

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

عزیزمشما نخون از کنارشون رد شوهرکسی یه نظری دارههرکسی یه لحنی برای حرف زدن دارهدرسته شاید از نظر شما ...

عزیزم سایت عمومیه نمیشه نخوند که بالاخره جلو چشممه

قصد هم ندارم جلوشون بایستم

اما خب خیلی هاااشون راهنمایی اشتباه میکنن این واقعا بده

اگه علم یه چیزی رو نداریم نباید راجبش نظر بدیم

مثلا شما الان یه تاپیک بزن با شوهرم بحثم شده قبل اینکه بپرسن چرا چند نفر گفتن طلاق بگیر😑😂البته کاربر خوب زیاد هست و قابل احترامن

عزیزم سایت عمومیه نمیشه نخوند که بالاخره جلو چشممهقصد هم ندارم جلوشون بایستماما خب خیلی هاااشون راهن ...

بله درست میگید الان متوجه شدم منظورتون چی و کی بوده😅

اتفاقا تو یه تاپیکی بودم مشاهده کردم اینجور افراد رو استارتر بنده خداهم حامله بود داشتن فقط استرس وارد میکردن

متاهل🧸