__annahita__ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2034 عنوان باورم نمیشه داداشم فوت شده 380 بازدید | 22 پست نزدیک سه ساله رفته اون دنیا ، الان یه حس عجیبی بهم دست داد ، یعنی چی که داداشم مرده ، باورم نمیشه 🥀 1403/10/19 | 00:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15869 فاتحه براشون میخونم.. خدا صبر بده بهتون.. انشاالله جاش خوبه براش قرآن بخون خیرات بده دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
زرینtaj2 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 8187 اومده پیشت براش فاتحه بخون کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد
__annahita__ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2034 فاتحه براشون میخونم.. خدا صبر بده بهتون.. انشاالله جاش خوبه براش قرآن بخون خیرات بده ممنونم عزیزم ❤️❤️ 🥀
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 10774 مرگ .............نوحام که باشی ازش راه فراری نداری......یه روزی ته یه کوچه بنبست گیرت میندازه......ولی کاش روزی بیاد که خودمون میخوایمش.... چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
sh_g عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 440 منم باور نمیشه مگه میشه یکی باشه بیاد بره بگه بخنده واسه هدفاش تلاش کنهبعد یهو نباشه
manaye_yasin عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 838 منم پنج ساله داداشم فوت شدهمن هم باورم نمیشه و همه ش میگم یعنی واقعا ما یکی از اعضای خانواده مون رو از دست دادیم؟؟؟ یعنی دیگه نیستشیعنی حتی امید نداشته باشم ی روزی ی جایی اتفاقی باهاش برخوردی داشته باشمکاملا میفهممت و همدردیم
__annahita__ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2034 مرگ .............نوحام که باشی ازش راه فراری نداری......یه روزی ته یه کوچه بنبست گیرت میندازه.... ... چه خوب نوشتی بهم آرامش داد 🥀
پیشیک عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 1250 منم بعد فوت خواهرم دیگه حسی به این دنیا ندارم! بیرحمه! هر آن ممکنه یکی از عزیزام یا خودم برم نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
__annahita__ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2034 منم باور نمیشه مگه میشه یکی باشه بیاد بره بگه بخنده واسه هدفاش تلاش کنهبعد یهو نباشه دقیقا 🥀
__annahita__ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2034 منم پنج ساله داداشم فوت شدهمن هم باورم نمیشه و همه ش میگم یعنی واقعا ما یکی از اعضای خانواده مون رو ... روحش شاد ، دقیقا منم این فکرو میکنم 🥀
manaye_yasin عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 838 دقیقا گاهی میگم کاش باهامون قهر کرده بود قطع رابطه کرده بود مهاجرت کرده بودولی بودبودش و فکر بودنش ارومم میکردامیده دیدنشو داشتممیتونستم فقط پیام بدم بهشولی فقط بودش
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12128 قلبم به درد اومد واشکم دراومد خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
manaye_yasin عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 838 روحش شاد ، دقیقا منم این فکرو میکنم عزیزم روح برادر شما هم شاد باشهچ میشه کرداین حس هیچوقت از بین نمیره