2777
2789
عنوان

میخوام برا کنکور 98 تجربی {نظام جدید} بخونم کسی هست با هم بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 57 پست
بچه ها اگه پزشکی میخواین یا دندون و دارو بهتون پیشنهاد میکنه برا دوره ی جدید بخونید اگه شروع نکردید ...

من دیگه وقت نمیکنم برا۹۸بخونم.الانم ک داذم میخونم چون تو.نوبت طرحم دارم میخونم.بعدشم میگن کتابا ک خیلی تغیر کرده نسبت بدوران ما.من هنوز چیزایی از اون موقع یادم هس بخاطر همین میخام سال دیگه کنکور بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دوتا فصل زسیت دوم خوندم با ی فصل ریاضی توی سه ماه خخخخخ اصلا ادم درس خوندن نیستم یعنی پایه می ...

منم متاهلم اما هنوز عقدم باهم شروع میکنیم به خوندن من از فردا فقط میخوام زیست بخونم از زیست دوم شروع میکنم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
بچه ها نمیدونین دندون ازاد شبراز چ رتبه ای میخاد؟

دندون تهران تا دوهزار میگیرن شیراز رو نمیدونم

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
منم متاهلم اما هنوز عقدم باهم شروع میکنیم به خوندن من از فردا فقط میخوام زیست بخونم از زیست دوم شروع ...

منم دنبال یکی هستم که پایه باشه برا خوندن

توی سرم بازار مسگر هاست و توی دلم رخت میشورن...