2777
2789
عنوان

میخوام برا کنکور 98 تجربی {نظام جدید} بخونم کسی هست با هم بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 57 پست
آحه اگه دو تا برگزار نکنن ک ظلم بزرگیه در حق دانش آموزای پیش دانشگاهی امسال اونایی ک بخوان برا سال د ...

دولت دیگه مهم نیست براش 

صد در صد دو کنکوره نمیشه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

چه جالب. آبجی منم امروز تصمیم گرفته بخونه برای کنکور. گفت میخام مامایی بخونم

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای‌ نظام قدیم تا سه سال کنکور برگزار میشه.

کار خوبی میکنی واسه اون سال شروع میکنی من واسه امسال دارم میخونم.اگه قبول نشدم بازم وایمستم.شاید با جدیدا خوندم.ولی بیشتر استادامون گفتن قدیمو بخونید بهتره باز با ایده ی طراحا اشنا شدید ولی از جدید چیزی معلوم نیست.والا بلاتکلیف موندیم

شروع کردی یا میخای تازه شروع کنی

اخ جوون نه هنوز شروع نکردم اخه پایه نداشتم منم حوصلم نمیرسید که...

بیاباهم شروع کنیم😊

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆
شروع کردی یا میخوای تازه شروع کنی؟

تازه میخوام شروع کنم باشه پس ساعت شش میایم ویازده

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

بچه ها اگه پزشکی میخواین یا دندون و دارو بهتون پیشنهاد میکنه برا دوره ی جدید بخونید اگه شروع نکردید چون سیل جمعیت کمتر 

من جز شاگرد اولای کلاس هنوز نتونستم پزشکی بیارم البته نمیخوام ناامیدتون کنم منباب سختی کار میگم البته واسه پرستاری و اینا میشه امسال براش بخونید 

ولی اگه رشته تاپ میخواین برای 98 دوره ی جدید بخونید بهتر

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اخ جوون نه هنوز شروع نکردم اخه پایه نداشتم منم حوصلم نمیرسید که... بیاباهم شروع کنیم😊

من فقط دوتا فصل زسیت دوم خوندم با ی فصل ریاضی توی سه ماه خخخخخ اصلا ادم درس خوندن نیستم یعنی پایه میخام ک باهاش بخونم کلی هم اینحا دنبال کسی گشتم کسی پایم نبود.من متاهلم تو چی؟لیساتسم تو.نوبت طرحم فقطم میتونم ازاد برم .ازاد دندون شیراز میخام.تو.جی؟