2777
2789
عنوان

ماشینم🙁

274 بازدید | 13 پست

امروز داشتم ماشینمو پارک میکردم که تایرم رفت روی یه بطری شیشه ای و خوردش کرد امکان داره تایر ماشینم پنچربشه 

ظاهرا که چیزی نشد ولی خب یکم نگرانم نکنه فردا تو راه پنجر بشه 😥😥

بابام یه دستگاهی داره میزان باد ماشینو میسنجه ولی طرز استفاده شو بلد نیستم و بابامم خودش نیست🙁اگه پنچر بشه چه غلطی کنم😥😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال زیاد پنچر نشده. 

چشمی نگاه کنی مشخص میشه که بادش کم شده یا نه 

ضمن اینکه تیوبلس هستش و فوری پنچر نمیشه 

بادسنج کاری نداره درپوش سوزن لاستیک باز گن بادسنج بزن بهش لاستیک جلو 35 باید باشه عقب 40 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیز سلام ببخشید اون تاپیک تعطیل شد 

با و پ ن وصل میشه تل گ رام؟

آخه  پ روک سی های  عالی داشتم. قبلاً الان با هیچ کدوم وصل نمیشه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

طرز استفاده اش اسونه باز میکنی اون سری که برای باد کردنشه اینو میزنی توش اون عقربه اش میره بالا یه عدد نشون میده 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سلام عزیزم درخواست بده واست بفرستم

ممنونم فداتشم

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست...