2777
2789

چند روز پيش رفتيم نمايندگي ريباك بپرسيم كي آف ميزنه.يهويي يه كفش چنگيز ديد پاي پسرم كرد اونم در نمياورد.حالا شماره پاش ٢٣ هست😂😂😂😂😂ما هم خريديمش ٣٠٠ تومن.جو گير شديم اساسي.البته هميشه معتقدم يا نخر يا بهترينو بخر ولي خدايي ٣٠٠ زياد بود،ميتونستيم تو حراج بخريمش😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال تهران اومدم .یه کفش قیمتش روش زده بود ۲۵۰ هزار تومن من فک کردم نوشته ۲۵ تومن از بس همیشه ارزون مبگیرم 

بعد به شوهرم میگم چقدر به قیمتش می ارزه 

شوهرم میگه کجا می ارزه 

من گفتم میخام حالا شوهرم میدونه ۲۵۰ هس و من خنگ فک میکنم ۲۵ تومن 

شوهرم گفت یه لحظه بیا کارت دارم 

بهم گفت تو از کی به کفش ۲۵۰ تومنی میگی ارزون 

اون موقع فهمیدم 

بهش گفتم یواش بیا بریم بیرون ابرومون نره

من يه بار رفتم مهموني شيريني ناپلئوني تعارف كردن من تريپ با كلاسي گرفتم گفتم دوست ندارم برنداشتم (چون سرتا پاي آدم پر شيريني ميشه)

حالا عاشق شيريني ناپلئوني هستما

تو دلم هي آب دهنم رو قورت ميدادم

فرداش رفتم براي خودم خريدم

واقعا این لاکچریه آفرین کاش منم بتونم

میتونی، کار سختی نیست 

امتحان کن ببین چقدر لذت بخشه و بهت حس بهتری میده

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
از بهترین ظرف هام تو خونه استفاده میکنم و دم دستیم شدن، بهترین لباسامو تو خونه میپوشم  کلا اعت ...

خب وقتي همه لباس خوباتو توي خونه ميپوشي وقتي ميخواي بري مهموني چيكار ميكني؟ لباسات كهنه نميشن؟