2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی توو یه مجلسی ام و دارن یه چیزی میگردونن مثل میوه و شیرینی و...خودمو میزنم به اون راه که مثلا حواسم نیست بعد که به میرسه یهو با طمانینه تشکر میکنم و برمیدارم😎😎حالا توو دلم دارم حساب میکنم نفر چندمم و کی بهم میرسه😂😂😂😂این دیگه اوج لاکچریتمه😂😂

بیاین اعتراف کنم. ولنتاین پارسال با شوهرم که دوس پسرم بود. واسم یه گل خوشگل و کادو خریده بود تو ماشین بهم داد. بعد خواستیم بریم یه رستوران لاکچری شام بخوریم. گفتم من قبل تو میرم میشینم تو با گل و هدیه ت بیا جلو مردم بهم تقدیم کن 😁😁😎 هیچی دیگه من رفتم نشستم اونم یکم وایساد بعد با گل و کادو اومد😆😆😆

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
من وقتی توو یه مجلسی ام و دارن یه چیزی میگردونن مثل میوه و شیرینی و...خودمو میزنم به اون راه که مثلا ...

من هول میشم زودتر دستمو دراز میکنم😂😂😂😂

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 
کارلاکچری شوهرم:هروقت میریم مغازه کفش فروشی برای من کفش بخریم،،، من میشینم روصندلی خودش کفش روپام می ...

اوه مای گاد😍 شوهر من همیشه در ماشینو برام باز میکنه😍 چون در خرابه از بیرون باز نمیشه😂 

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

من از بچگی عادت داشتم با آژانس میرفتم و میومدم.تازه شهرمون هم کوچیکه مسیراش خیلی کوتاهه 90 درصد پیاده میرن و میان همیشه دوستام حرص میخوردن از این پول خرج کردنم.هنوزم شده فقط پول آژانس تو کیفمه ولی چیز دیگه لازمه اونو نمیخرم که بتونم با آژانس بیام.بد دردیه 

وای چه خنگه عوض اینکه متنوع بخره جفت میخره

خنگ چى خواهر 

پول زياد داره نمبدونه چى كنه 

هميشه عابر بانكى كه داره كمتر از١٠تومن توش نيست 

دغدغه پول اصلا نداره ولى سليقه نداره براى خريد 

🧿

یه بار رفتیم کافی شاپ با دوستام و کلی خوردییییییم. تهش من جوگیر که آقا همه مهمون من.از من اصرار از بقیه انکار.کیفمو باز کردم دیدم کیف پول باهام نیست. اشتباهی کیف رو آورده بودم😐 دیگه از اون روز به بعد هیچ وقت آدم سابق نشدم🤭

از بهترین ظرف هام تو خونه استفاده میکنم و دم دستیم شدن، بهترین لباسامو تو خونه میپوشم  کلا اعت ...

واقعا این لاکچریه آفرین کاش منم بتونم

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

تلفظ درستش لاکشریه نه لاکچری

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
در راستاي تاپيك گدا بازي كه به ااكچري ختم ميشه بايد بگم كه كاكاعو خريدم دونه ايي هزار ميبرم تو خيابو ...

😂😂😂😂😂 بالاخره خوردیشون 😂

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣