گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام بیماری دو قطبی یا همون مانیک دپرسیو به علت کمبود لیتیوم در بدن ایجاد میشه حالت های سرخوشی و افسردگی داره اگه بیماری حاد باشه بیمار دچار توهم میشه و ارتباط با واقعیت رو از دست میده و احتیاج به بستری طولانی مدت و شوک داره
گمان میکنم راهی که میسپرم راه من است و آن را آنگونه که باید میسپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام میگرفت را حفظ میکنم.
بله من یکی از اطرافیان خیلی نزدیکم این بیماری رو داره که باخوردن قرص حالش نرمال میشه درصورتی که قرص مصرف نکنه بیماریش اوت میکنه وطول مدتشم متفاوتع وله حدودا یک ماهه ولی اگرقرصاشو بخوره هیچ مشکلی وجود نداره ایشون درحالت عادی آدم ساکت وآرومی هستش ولی موقع بیماری به شدت برون گراو اجتمااعی میشهتاجایی که متوجه حرفها ورفتاراش نیست
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
این درسته که میگن با یک شوک عصبی و مشکل ممکنه این بیماری بیاد سراغ آدم ؟ اخیرا افکار متضاد مختلفی م ...
کسی بوده اطرافتون این بیماری رو داشتهباسه؟
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.