2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بابام داشت دکتر گفته بود مثل پروانه رشت میکننع انقد لاغر شده بود انقد عصبی  هیچ دکتری براش خوب نبود ولی یه پروفسور پیدا کردم اصفهان پرفسور گچویی یا کچویی دقیق یادم نمیاد اون با یه نسخع خوبش کرد با دارو

اره مال گلو هم هست

خب کلا غده تیرویید تو گلوه دیگ جای دیگ نیست . باید قرص بخوری که خوب بشه چیز خاصی نیست 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

کاش سوالتون رو طور دیگه بپرسید که کاربرا بتونن راهنمایی کنن...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

همه تو گلوشون تیروئید هست عزیز😂😂

منظورتون اختلال عملکرد غده تیروئده

من تیروئید کم کار خفیف دارم سال هاست لووتیروکسین مصرف می کنم

مشکلی خداروشکر هیچ وقت برام پیش نیومده چون وقتی خیلی خفیف بود زود فهمیدم و دارو مو شروع کردم دوز داروم هم کمه

ارثی هست بیشتر

من تو خانواده خودم و اقوام درجه یک داشتبم بخاطر همین از بچگی می بردنم چکاپ منظم 

خب بزرگ بشه خطرناکه

دلیل بزرگ شدن مهمه 

خود غده بزرگ بشه یا نودول داشته باشه

رو هورمون های تیرویید تاثیر بذاره یا نه 

جمعا خطرناک نیست 

حتی سرطان تیرویید هم جزو سرطان های کشنده و خطرناک نیست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...