2777
2789

اطلاعاتی در این زمینه دارین؟

اینکه آدمای نامناسب رو جذب نکنیم؟

و آدم درست بیاد توی زندگیمون

چه کتابی بخونیم 

پرورده کوردم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مغرورجذاب2‍ 

@مغرورجذاب2‍ 

ببخشید اینجا تگت کردم ❤️

اون طرف شلوغ بود 

عزیزم بنظرت سارینا و محمدرضا کی طلاق میگیرن 

خودم و شوهرم هستیم توی پروسه دادگاهیم 

پرورده کوردم❤
@مغرورجذاب2‍ @مغرورجذاب2‍ ببخشید اینجا تگت کردم ❤️اون طرف شلوغ بود عزیزم بنظرت سارینا و محمدرضا کی ط ...

فعلا نمیشه حس کردم

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

یعنی طول میکشه؟بنظرت چرا

اوم 

شوهرت دودله 

این ی حسه ممکنه اشتباه باشه

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اوم شوهرت دودله این ی حسه ممکنه اشتباه باشه

آره قبلا خیلی رفتم سمتش جو گرفتش و اینکه سرش گرم بود با دختر

حالا که قیدشو زدم اون انگار یادش اومده چیکار کرده 

پرورده کوردم❤
فکر کردم پشیمون شده سر به راه شده برگشته امیدوار شدم😔. آخه نوشتین تازه یادش افتاده چکار کرده. هر چی ...

پشیمون که هست 

ولی دیگه بدرد نمیخوره 

پرورده کوردم❤