وااای گناهش یه طرف برا خودت هم خطر داره باید بستری بشی ..زایمان کنی....آخ خدایااااا....
نمیخوام بچه ای ک هیشکس از اومدنش خوشحال نیست.. ب این دنیا بیاد.. من نمیخوام باعث بدبختیش بشم.. نمیخوام هر روز سرکوفتشو بخورم.. من هر روز دارم گریه میکنم و عذاب میکشم.. نمیخوام ی بچه عصبی تحویل بدم.. اونم ب خاطر اینهمه حرصی ک این مدت خوردم مطمعنا عصبی میشه... شوهرم از ب دنیا اومدنش اصلا خوشحال نیس.. و تشکیل شدنشو منو مقصر میدونه.. کسی ک قدر بچه و زندگی روو نمیدونه نباید ب همین راحتی بچه نصیبش بشه... نمیتونم باهاش زندگی کنم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیخوام بچه ای ک هیشکس از اومدنش خوشحال نیست.. ب این دنیا بیاد.. من نمیخوام باعث بدبختیش بشم.. ...
مهم نیست کی خوشش میاد کی نه، در محدوده ی اختیارات شما نیست دیگه بچه ۵ ماه و خورده ای، کاریه که شده، اصلاااااا در محدوده ی اختیار خودت ندون این موضوع رو، باید به دنیاش بیاری، بعدش ولش کن هر جا دوست داری!!
نمیخوام بچه ای ک هیشکس از اومدنش خوشحال نیست.. ب این دنیا بیاد.. من نمیخوام باعث بدبختیش بشم.. ...
بهش بگو بیا محضر حضانت بچه رو به خودم بدهبعدم بره به درک واصل شه.ولش کن.چرا قتل کنی.بخدا به دنیابیارش اگر نخاستی باشوهرت نمون جدا شو ولی همون بچه امیدت میشه توزندگی انقد دوسشداری که خودتوسرزنش میکنی ازینکه یروزمیخاستی بندازیش.اگرباباش نمیخادش تو بخاهش اون جز تو پناهی نداره بخدا اشکم دراومد گناه داره خودت بزرگش کن .فقط قبلش حتما حضانت بچه رو بگیر تا۷سال پیش شماس بعر۷سال با پدره تا ۱۸سالگی که خودش انتخاب کنه پس از الان اقدام کن
اتفاقا بچت اگرناخواسته شده بدون حکمتی توش بوده بخداراست میگم اولا حرصوجوشوهمه دارن بی خیال بابا خیلیا متاسفانه توبارداری اتفاقای خیلی بدی افتاده براشون خدا رودرنظر بگیر حله اصلا شاید یه روزیادت بره یاپشیمون وخجالتزده بشی ازاین فکرات نری سقطش کنیا اولاخطرناکه دوما پاخوری داره تااخرعمر دامن گیرت میشه حالا فکر میکنی مثلا خیلی ازماها که بار داریم یابارداربودیم خیلی همه خوشحال بودن و همه چی ریلکس ومهیا بوده نه بابا کاش میرفتی یه پستی من ازبارداری یازده ساله پیشم نوشتم میخوندی والا...الانم ناخواسته بااین همه ناراحتی ومسیله حامله شدم ته تهش چی میتونه باشه بهتراز کشتنه یه ادمه که الان ماله من درحدیه لخته خونه ولی بازم اینکارونمیکنم بااین همه ناراحتیام ماله توکه بزرگه بیخیال خدارو وکیل خودت قراربده منم همینکاروکردم خدا وامام حسین ویاراش باید زندگیمویاری کنن چون اوله زندگیم فقط فقط بااین جمله شروع کردم وتاالانم ادامه دادم فقط خدا