2777
2789
عنوان

سقط جنین پنج ماهو یک هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2888 بازدید | 55 پست

ای بابا اخه مشکل چیه؟چون دختره شوهرت نمیخوادش؟تاپیکای قبلت خوندم مشکل حادی نبود.الان شاید ناراحتی یهو تصمیم گرفتی توکل به خدا درست میشه

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست

خدایا چیمیشد به جاش به من می‌دادی انقد بدشانسم که نمیتونم اقدامم بکنم😭😭😭😭😭😭😭😭باید قرص ضدبارداری مصرف کنم که کیست نگیرم....خدایا شکرت بازم زندم

ولی ی نیم نگاهی هم به دل ما بکن

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ سال 😢😢😢😢😢

تنبلی تخمدان داری؟ من حتی به اقدامم نرسیدم😭😭😭

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
اره تنبلی دارم  شما چند وقته منتظرین؟؟؟

من الان هفت ماهه قرص ضدبارداری میخورم باید ده یازده ماه بشه بعد برم اقدام...تنبلی شما چه حدیه دوطرف کیست داری چه داروهایی مصرف کردی من ی طرف کیست ریز داشتم سایز زیر هفت... چهارتا

گفت بخور کیستت از بینبره

من الان هفت ماهه قرص ضدبارداری میخورم باید ده یازده ماه بشه بعد برم اقدام...تنبلی شما چه حدیه دوطرف ...

نه من فولیکولام خوبه ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ داشتم ولی خدا نمیخاد 

کیست ندارم خداروشکر 

😭😭😭😭

اینماه کلومیفن دارم‌مصرف میکنم 

انشاالله خدا دامن‌منتظرارو سبز کنه 

نه من فولیکولام خوبه ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ داشتم ولی خدا نمیخاد  کیست ندارم خداروشکر  😭😭😭😭 ای ...

از اول همینطور بودی؟ کیست نداشتی

نمیخوام بچه ای ک هیشکس از اومدنش خوشحال نیست.. ب این دنیا بیاد..  من نمیخوام باعث بدبختیش بشم.. ...

از بین بردن این بچه الان حکمش با اینکه پدرش رو بکشی یکیه!! چهار ماهه دیگه مونده الانم دیگه سقط نیست زایمان حساب میشه..بگرد یه خانواده ک از بچه دار شدن ناامید شدن پیدا کن بده بهشون.هم هزینه ای برات نداره هم عوارض نداره هم بخدا حاضرن همه زندگی شونو بدن اون بچه ای که راحته راحت اومده پیش تو ازت بگیرن

اینطوری نه عذاب وجدان قتل داری و زنده ام بمونه قطعا پیش اون خانواده خیلی خیلی خوشبخته

http://shaboneh.ir/سقط-جنین/

ببخشید بابت پستم

حساس ها نبینن لطفا

فقط خواستم اونایی که میخوان بچه شونو سقط کنن، نگاهی به این سایت بندازن.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
نه من فولیکولام خوبه ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ داشتم ولی خدا نمیخاد  کیست ندارم خداروشکر  😭😭😭😭 ای ...

منم 21 ماهه که بچه میخوام و نمیشه مشکلمون هم تا حالا مشخص نبود چیه تازه فهمیدیم شوهرم تحرکش پایینه😕😕

البته بچه دار شدن توو خانواده ای که عشق توش نیس خیلی سخته و بچه عذاب میکشه استارترو درک میکنم ولی قبلش باید جلوی بارداری رو میگرفت نه الان😔😔

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

دوستان منم دچاربارداری ناخاسته شدم و همسرمم خیلی حساس ک‌نگران بود ب همه شماره های داخل سایتها زنگ زدم ولی همسرم اصلانمیتونست اعتماد کنه ولی این خانوم ک شمارشو بقیه هم گذاشتن تونست اعتماد من و همسرم رو جلب کن چون من مدرک تحصیلی ایشون هم دیدم و تجارب ایشون بهم ثابت شد وازشون دارو‌رو تهیه کردم و برام ارسال کردن.این قرص قرص شوخی برداری نیست بشه ازهرکسی تهیه کرد و روش مصرف گرفت اینارو میگم‌چون‌میفهمم اشخاصی رو ک مثل من‌ روزها دنبال دارو‌ی مطمئن هستن ودرعذابن و ازطرفی استرس و اضطراب ادامه بارداری.شمارشون رو میذارم امیدوارم گفته هام بدردتون بخوره و مشکلتون ب بهترین نحو حل بشه.۰۹۳۸۵۲۸۳۹۱۷