اون بچه دیگه کاملاً زنده است.کامله. حرکتشو احساس نمی کنی؟؟ دلت میاد؟؟؟ دیگه سقط نیستا زایمان زودرس میشه. من اگه این شرایط رو داشتم بچمو تنهایی روی چشمام بزرگ می کردم. حتی اگر مجبور میشدم برم خونه مردم رو تمیز کنم.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
واچراببخشیدمگه دیوانه شدی هدیه خدارومیخوای پس بدی میدونی چ گناهی داری انجام میدی جون یه نفردیگه رومیخوای بگیری میدونی بعدش شایددیگه نتونی باردارشی میدونی چندنفرادم تواین دنیادرحسرت بچدارشدن هستن وخداب شمالطف کرده یه هدیه به این زیبایی بهت داده خداقهرش میاداینکاررو نکن خواهرانه بت ایناروگفتم امیدوارم ناراحت نشی عزیزم
❤الهی به امیدتو❤ 👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
مگرباامپول سقط کنی که اونم من نمیدونم چیه فقط اسمشوشنیدم که میگن باامپول سقط کرده.بچه شما حالاخیلی بزرگه.سقطش نکن.کاش میشدواقعا برای این زندگی ها راهی بود.یکی ازاشنایان ما تو دوران بارداری خیلی دعوا داشتن باهم کاربه کتک کاری زن حامله هم رسید ولی باز با پادرمیونی بزرگترا اروم شدن وکاری به هم نداشتن تابچه به دنیا بیادوبرن جداشن اخه زن حامله رو طلاق نمیدن.خلاصه تاوقتی بچه به دنیا اومد اینا زندگیشون یکم بهترقبل شد والانم دارن زندگیشونومیگن.بااینکه مرده خیانتکاره دروغگویی بود ولی اومدن بچه براشون خوش قدم بود وخیلی بهتر از قبلن باهم