سمبوسه هام تو فامیل تک خواهرم که عاشق شونه تعریف از خود نباشه😂🤪
الان عکس شونو میذارم
من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀
دستور پخت : سینه مرغ و مربعی خورد میکنیم همراه با فلفل دلمه و پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل قرمز و سیاه و پاپریکا تفت میدیم و خوب سرخ میکنیم بعد سیب زمینی های پخته شده مونو مربعی ریز ریز خورد میکنیم(میتونید بکوبید و له کنید) و به سینه ها اضافه میکنیم و پنج دیقه تفت میدیم و در اخر شوید اضافه میشه (اصلش تره و جعفری من نداشتم) ولی شوید واقعا عالیش کرد حتما بزنید و در اخر هم موقع پیچیدن با نون پنیر پیتزا هم اضافه کردم داخلش بعدم رفت برا سرخ شدن خیلی راحت 🥰😋
دستور پخت :سینه مرغ و مربعی خورد میکنیم همراه با فلفل دلمه و پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل قرمز و سیاه ...
مرسیییی
بوووس
شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی ) ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج