پسر من پیش دبستانی می ره،بیرون خوب و خوش اخلاقه ولی تو خونه همش گریه میکنه و بهانه میگیره مخصوصا اگر خسته باشه،کسی تجربه داشته بچش اینجوری باشه به مرور بهتر شده باشه وای راه حلی دارین؟؟
کتاب بخر بگو برام بخون یا بگو برام قصه بخون اهنگ بخون مقوا بده بهش باهم یه چیزی بسازین تو خونه یا بیرون برین بازی کنین ببین بازم گریه میکنه . مطمعنا نه
Cake_deser_khanegi_vanilla ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه دوره ی بحرانی توی شش سالگی وجود داره که بچه نق نقی و لجباز میشه . باهاش مدارا کن . زود حوصلشون سر میره و توان صبر ندارن و تشنه ی توجه هستن. فکر کن خودت قراره پریود شی توی بحران روحی هستی.
پسر من که شش سالشه دقیقا همینجوریه . منم گاهی عصبی میشم ولی سرچ کردم نوشته بود طبیعیه و اگر حساسیت به خرج بدین ممکنه برتر بشه و یا حتی موندگار بشه رفتارش
خدایا دختر منم سه سالشه ، از روزی که دنیا اومد گریه می کرد تا حالا که همش نق میزنه 😭خیلی وقتا کلافه میشم و خودم هم گریه می کنم 😭با هیچی سرش گرم نمیشه از شن بازی و خمیر بازی و نقاشی تا یه عالمه اسباب بازی 😤به خدا دیگه دارم دیونه میشم ، هر کس راهی داره تو رو خدا بگه
نمی دونم کسی این پست ها رو می خونه یا نه ؟ فقط میخوام درد دل کنم ، این دو روز هم زلزله اومد ، هم شب نشینی شب یلدا ، خانواده خودم و همسرم دیشب و امشب . و این دختر که مدام نق زد و امروز از ساعت شش تا نیم ساعت پیش گریه کرد 😱😤😤😤😤😤