2777
2789
عنوان

بداخلاقی و گریه الکی بچه شش ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 35 پست

خدا خدا خدا اخه من چیکار کنم ، بهش اهمیت ندادم گریه کرد ، براش میوه یا غذا بردم گریه کرد ، تو ماشین تو راه مهمونی نق نق ، تو مهمونی نق نق . بعد هم گریه تا همین حالا ، مجبور شدیم مهمونی رو ول کنیم بیایم خونه ، شام فقط حرص خوردم ، اخر هم گفتم شاید سرماخورده ، چون چند بار گفت سردمه ، دیدم نمی خوابه شربت سرماخوردگی و استامینوفن دادم 

دخترم همه زندگیم💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم نشستم گریه می کنم ، اینقدر بقیه پرسیدن که چرا اینقدر گریه می کنه خل شدم ، هی گفتن معلومه ترسیده !!!!!! اخه از چی !!!!! من که همش پیشش بودم ، چند بار بغلش کردم ، رفتیم بیرون خونه قدم زدیم ولی کاملا بیفایده بود 

دخترم همه زندگیم💕

خدایا خودت بهم رحم کن یا جونمو بگیر ، به خدا می ترسم اینقدر عصبانیم بکنه که کتکش بزنم ، تو رو خدا نگید تو که اعصاب نداشتی چرا بچه اوردی !!!! اخه منم ادمم ، اخه چیکار کنم ، اخه هفت ساعت گریه مداوم ، شما رو دیوونه نمی کنه !!!!!! 

دخترم همه زندگیم💕

والا دختر منم ۵سالشه اصلا حرف گوش نمیکنه حتما باید یه کاری رو ۱۰ بار بگم تا انجام بده یا انجام نده به خدا موندم کوچیکتر بود خیلی خیلی خوب بود ولی از ۴ سالگی دیگه واقعا دیوونم میکنه برای خوابوندش هزارتا مشکل دارم دیگه تصمیم گرفتم برم مشاوره😥😥😥😥

مدام بقیه ازم انتظار دارن یه کاری کنم این بچه اروم بشه !!!!! ولی چیکار کنم همه چیز رو امتحان کردم !!!!! خدا این بچه سه سالشه ، تمام روز داره حرف میزنه و همه کلمات رو بلده ، ولی وقتی میوفته رو دور گریه ، هر چی میپرسم چی میخوای فقط گریه می کنه 

دخترم همه زندگیم💕

از روزی که دنیا اومد گریه کرد ، مدام بدون لحظه ای توقف !!!!! نوزاد بود پیش چهار تا دکتر بردم گفتم رفلاکس و کولیک داره باید تا سه چهار ماه صبر کنی تا یک سال شب تا صبح و صبح تا شب گریه کرد به خدا اگه دروغ بگه !!! از شدت بیخوابی توهم گرفته بودم 

دخترم همه زندگیم💕

بعد گفتن داره دندون در میاره ، و این دختر همچنان گریه کرد تا حالا 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 خدایا شکرت ، پیش هر کس هم دردل میکنن صد تا حرف بارم میکنه و میگه ناشکری برو ببین مردم چه مشکلاتی دارن !!!!! 

دخترم همه زندگیم💕
از روزی که دنیا اومد گریه کرد ، مدام بدون لحظه ای توقف !!!!! نوزاد بود پیش چهار تا دکتر بردم گفتم رف ...

دختر منم کولیک داشت فقط گریه میکرد تا ۷ ماه بعدشم بعدشم که گریه نمیکرد تا ۱/۵سالگی فقط سینه تو دهنش بود همون موقع از شیر گرفتمش و واقعا خوب شد ولی الان یک ساله باز جور دیگه اذیت میکنه منم دیگه درمونده شدم

عزیزم ناراحت نشو...😞ب کسی غیراز شوهرت وخودت وابسته هس؟؟

پیش باباش هم نمی مونه ، فقط چسبیده به من ، از صبح که پامیشه ناله میکنه مامان تا اخر شب به خدا قد و  وزنش کاملا نرماله و از هم سن و سالاش  بلندتر هم هست ، اینقدر نق میزنه که فقط تو دلم می گم الهی بی مادر شی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترم همه زندگیم💕
پیش باباش هم نمی مونه ، فقط چسبیده به من ، از صبح که پامیشه ناله میکنه مامان تا اخر شب به خدا قد و & ...

تمام شرایطیتت مثل منه،انگار شرح حال منو میگی،من که دیگه میگم کاش دعایی چیزی میخوندم این خوب بشه