2777
2789
عنوان

بداخلاقی و گریه الکی بچه شش ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 35 پست
خدایا خودت بهم رحم کن یا جونمو بگیر ، به خدا می ترسم اینقدر عصبانیم بکنه که کتکش بزنم ، تو رو خدا نگ ...

آ رامش خودتون رو حفظ کنید،بچه منم همینه فقط بزرگتره و میفهمم،ولی بازم گریه میکنه و بهانه میگیره،من دیروز با مدیرشون حرف زدم،گفت شاید کمبود ویتامین داره ازم خواست که حتما ببرمش آ آزمایش و چکاپ کنم،ازنظر کم خونی و کمبود ویتامین،میگفت روی خلق بچه ها خیلی تاثیر داره،انشالله میبرم آ آزمایش و نتایجش میگم بهتون شاید برای بچه شما هم همین طور باشه،و بتونیم راهکاری پیدا کنیم،دعا میکنم آ رامش داشته باشین،حال و روز شما رو که دیدم خیلی ناراحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آ رامش خودتون رو حفظ کنید،بچه منم همینه فقط بزرگتره و میفهمم،ولی بازم گریه میکنه و بهانه میگیره،من د ...

سلام ❤️دخترم الان سرماخورده ، منم با دکترش مشورت کردم برای ازمایش و چک اپ سه سالگی ، ببینم چی میشه . ممنون از راهنماییتون دوست عزیز 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دخترم همه زندگیم💕
سلام ❤️دخترم الان سرماخورده ، منم با دکترش مشورت کردم برای ازمایش و چک اپ سه سالگی ، ببینم چی م ...

اتفاقا پسر منم سرما خورده و داره دارو میخوره ولی یه تجربه دیشب داشتم که خیلی خوب بود،شاید به درد شما هم بخوره،دیروز صبح یه مشاور تو رادیو در مورد بازی با کودک تو خونه صحبت میکرد ،مثل نقطه بازی و کبریت بازی،کلا بازیهای ساده که قدیما بچه ها انجام میدادن،و میگفت حتما تو خونه این بازیها رو از سه سالگی به بعد انجام بدین،منم دیشب با نخود و لوبیا باهاش کلی بازی خط و نقطه انجام دادم،خیلی عالی بود،هم به حرفای گوش میکرد و هم سرگرم بود و دیگه نق نمی زد،کلی هم هیجان داشت و خوشش اومده بود،امروز صبحم با خوش اخلاقی بیدار شد،فکر میکنم بچه های ما نیاز دارن که مدت زیادی رو باهاشون بازی کنیم تو خونه،شما هم بد نیست که این روش رو امتحان کنین،حتی برای خودمون هم خوبه ،چون وقتی بچه خوشحاله ازش انرژی مثبت میگیریم.

اتفاقا پسر منم سرما خورده و داره دارو میخوره ولی یه تجربه دیشب داشتم که خیلی خوب بود،شاید به درد شما ...

پیشنهاد خیلی خوبیه ❤️❤️❤️❤️❤️حتما امتحان می کنم • دخترم برای همه بازیها میگه بیا پیشم بشین با هم بازی کنیم • بیشتر دلم میخواد بتونه تنها بازی کنه 

دخترم همه زندگیم💕