2777
2789

لطفا اگه خانم دکتر جراح عمومی می شناسید معرفی کنید. من ماه آخر بارداریم و بواسیرم خونریزی شدید دارم

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

دكتربهارمحجوبي دكترميرزايي هم كنارشون ميشينن همه چيشون باهمه

من پيش محجوبي ويزيت شدم هموروئيدم متاسفانه بزرگه ولي گفت عمل نميخواد،ركتوسكوپي هم كردم ،گفت نهايتا فيزيوتراپي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دكتربهارمحجوبي دكترميرزايي هم كنارشون ميشينن همه چيشون باهمه من پيش محجوبي ويزيت شدم هموروئيدم متاس ...

مال من بزرگ نیست ولی خونریزی شدید دارم. روزی دو تا لیوان خون ازم میره. چون باردار هم هستم دکترم گفت خیلی خطرناکه و واسه زایمانت دچار مشکل جدی میشی

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

زنگ بزني بگي بارداري زود منشي ميگيرت،شنبه ها و سه شنبه ها

ولي عزيزم من چون خودم خيليي درگير بودم بذار كمكت كنم چيزايي ك بلدمو بگم

الان بروتره بگير كوكوي تره درست كن بخور،تره رو ريززززكن مث ضماد بذار رو بواسيرت

طبعت خشكه؟؟اگه اره خرفه اسياب كن با غذابخور،فكركنم الان سبزيش نباشه،بذرش هست

منم مثل شما بودم.پارسال همین موقع باردار بودم و بواسیرم وحشتناک عود.کرد.یک ماه مردم از دردش..چی کشید ...

خب پس چکار کردی واسه زایمانت؟

من رفتم پیش جراج عمومی گفت اوضاع خراب..هم شقاق و هم بواسیر عود کرده..باید قبل بارداری عمل میکردی.یک ...

بعضيا سريع ميگن عمل

بايد ازمريض بپرسن تو ميخواي اون زائده رفع شه؟؟؟اگه مشكل خونريزي جدي نباشه،معمولا خونريزي ب بواسيرربطي نداره و بايد اون زخم رفع شه

من با اصلاح طبعم خيلييي بهترشدم

حتي توبارداريم بسيارررخوب بودم

زنگ بزني بگي بارداري زود منشي ميگيرت،شنبه ها و سه شنبه ها ولي عزيزم من چون خودم خيليي درگير بودم بذ ...

تره و آب تره دو ماهه مدام مصرف می کنم ولی تاثیری نداشته. معذرت میخوام تا میشینم سر توالت فرنگی مثل شیر آب که باز بشه ازم خون میره اینقدر شدیده که وحشت می کنم 

خب پس چکار کردی واسه زایمانت؟

من دوتازايمان طبيعي هم كردم با وجود هموروئيد!!!

اما تغييري نكرد

ملتهب شد سرزايمان بعدش رفع شد

ولي باوررركن منم سربچه اولم اووونقد بعداز زايمان تو توالت اذيت شدم حتي سراين يكي كه زايمانم اونقد اذيتم نكرد

باكلي روغن زيتون خوردن و ...

تره و آب تره دو ماهه مدام مصرف می کنم ولی تاثیری نداشته. معذرت میخوام تا میشینم سر توالت فرنگی مثل ش ...

فكركنم اوضاع كبدتون خوب نيست

اون تحت فشاره

حتما برو پيش محجوبي ب نظرم

من دوتازايمان طبيعي هم كردم با وجود هموروئيد!!! اما تغييري نكرد ملتهب شد سرزايمان بعدش رفع شد ولي ...

آخه من اصلا یبوست ندارم تعجب می کنم اینهمه خونریزی واسه چیه؟ حالا برم دکتر ببینم چی میگه. ممنون از راهنماییت