2777
2789
عنوان

خرید از کانال امیر کوچولو

480 بازدید | 8 پست

کانال امیر کوچولو رو جند وقت بود پیدا کرده بودم و به نظر می رسید که محصولاتش با کیفیت و قیمت مناسب باشه.

هر روز هم عکسِ خریدارایی که واسشون عکس فرستاده بودند رو میزاشتن که ببینید چقدر همه راضی هستن ازمون!!!!

من تجربه خرید اینترنتی دارم. از بی بی پرو و بی سی سی و چند سایت دیگه خرید کردم و واقعا راضی بودم ولی این کانال.....

وقتی لباساش رو از نزدیک دیدم، بی کیفیت بودن از سر و روش می بارید...

اون حالا به کنار... 

تمام لباسا رو سایز کوچیک فرستادن!!!

من واسه 18 ماه سفارش دادم، واسه 6 ماهه فرستادن و یکیشون که اصلا یه رنگِ دیگه بود!!!

خواستم دوستان نی نی سایتی در جریان باشن که کانال فروش سیسمونی امیر کوچولو، از نظر من کاملا رد شده و بی استاندارده...

درست گفتن از قدیم که هر ارزونی بی علت نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم🙁🙁🙁🙁

واقعا جای تاسف هم داره.

اول که قبول نمی کردن.

بعدم گفتن پست کنید تعویض کنیم براتون!!!

یه لباسم گفتن سایز 2 بیشتر نداره!!! بهش میگم پس چرا وقتی سفارش میدادم و گفتم سایز 3 میخوام، نگفتید که موجود نیست؟

کلا پشیمون شدم از خرید اینترنتی...