ن بهداشت ینی منم ببرم چکاب یکسالگی؟؟؟ من نئوزینک دادم خوب بود خیلی غذا میخورد ولی ماشالله تح ...
پس چرا به من ندادن
اگه میتونی عکس بده خودم ازاد بگیرم
خب چرا با همون نعو زینک تقویتش نمیکنی؟
نه لازم نیس ببری من این همه از این دکتر به اون دکتر شدم چی شد
اخرش گفتن ژنتیکشه
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتون و همسرتون قد و وزنتون خوبه شاید ژنتیک باشه لاغریش
هر دو قد بلند و وزن نرمال
ولی خودم تو بچگی خیلی لاغر بودم
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
من وزن تولدم ۴ کیلو شوهرم ۵ ونیم کیلو خودم تا دبیرستان چاق بودم بعد بخاطر یه سری مشکلا ...
نمیدونم والا
انشالا اینا هم یه روز به وزن نرمال برسن
ولی بعید میدونم ،ریز میمونن
میگم شما زینکو دادی ،چند ماه دادی ،تو اون مدت چقدر اضافه کرد؟
الان بعد از 20 روز قدش شده 47 و وزن هم 2700 بنظرتون خوبه؟
سلام عزیزم
پسر منم ۲روز دنیا اومده. ۲تا دخترام ۵۰ و۵۱ سانت بودن
اما این ۴۲ . الان رشد قدی بچه تون خوبه؟؟
وزنش هم تو ۳۸ هفته ۲۶۳۰. باباش ۱۸۰ و خودم ۱۶۱
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
سلام عزیزم خوبی ،منم شرایطم مثل شماست ،دودخترم قدشون ۵۰ و ۵۲ بودن پسرم ۴۷ شد منم خیلی نگرانشم ،شما چ ...
سلام گلم. شرمنده زیاد سایت نمیام
عزیزم ۳روزگی بردم بهداشت بهم گفتن ۴۹ سانت. توی بیمارستان اشتباه زده بودن ۴۲
مرتب بهش اد میدم و شیر خودم رو .۱ماهگی یادم نیست ولی ۱۳ ابان ک ۲ماهگی بردیم ۵۹ بود.اصلا نگران نباش
قد ژنتیکی. یا ب پدر میره یا مادر
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻