2777
2789
سلام شما بچتون چند وقتشه نسبت به هم سنای خودش خوبه؟؟وزنش چطور؟؟

الان ۱۳ ماهشه وزنش خیلی خوبه و‌از نمودار بالاتر هم هست. قد یک سالگی ۷۵ بود رشدش نسبت به قد تولدش خیلی خوب بوده ولی نسبت به هم سن و سالاش‌کمی کمتره

الان ۱۳ ماهشه وزنش خیلی خوبه و‌از نمودار بالاتر هم هست. قد یک سالگی ۷۵ بود رشدش نسبت به قد تولدش خیل ...

دختر منم یکسالگی ۷ ونیم وزنش بوده ک خیلی ناراحتم برا وزن کمش

قدش ۷۶ 

یارب نظر تو برنگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۱۳ ماهشه وزنش خیلی خوبه و‌از نمودار بالاتر هم هست. قد یک سالگی ۷۵ بود رشدش نسبت به قد تولدش خیل ...

هم سن هستند 

ببخشید اگ مایل هستید وزنشم بگید 

چی بهش میدین شیرخشک یا شیر مادر ؟؟غذاخوردنش خوبه؟؟

یارب نظر تو برنگردد
الان بعد از 20 روز قدش شده 47 و وزن هم 2700  بنظرتون خوبه؟

عااالی

ماشالا

شیر خودتو میدی یا خشک؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
سلام  دختر منم به دنیا اومد 44بود الان تو 4 ماهگی 53شده خیلی نگرانم زیر نموداره  نمیدونم ...

میشه اسم داروهاشو کامل بگی؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نه دیگه شیرخشک مخصوص خورد رشدش خوب شد خیلی سریع تپل شد قد کشید الان ۳سالش اگه ببینیش باورت نمیشه ۱کی ...

شیرخشک چی دادی؟

دختر من یک سالشه ۷ و نیم کیلویه با وزن ۳به دنیا اومد 

دختر منم یکسالگی ۷ ونیم وزنش بوده ک خیلی ناراحتم برا وزن کمش قدش ۷۶ 

دقیقا مثل دختر من

شما هم شیر خودتو میدی؟

مکمل چیا میدی؟

وزن تولدش؟

دقیقا مثل دختر من شما هم شیر خودتو میدی؟ مکمل چیا میدی؟ وزن تولدش؟

بله عزیزم شیر خودمو میخوره 

مولتی و آ د میدم و قطره آهن

یه دوره هم نئوزینک دادم 

وزن تولدش ۲۵۰۰ 

یارب نظر تو برنگردد
دقیقا مثل دختر من شما هم شیر خودتو میدی؟ مکمل چیا میدی؟ وزن تولدش؟

شما دخترتون چندوقتشه؟؟

دختر من خیلی تحرک داره دکترم گفته خوبه نرماله ولی میترسم لاغر بمونه 

یارب نظر تو برنگردد
بله عزیزم شیر خودمو میخوره  مولتی و آ د میدم و قطره آهن یه دوره هم نئوزینک دادم  وزن تو ...

منم نعوزینک دادم بی فایده بود

شیر خودمم میدم

ازمایش خون و ادرار دادم ،خوب بود

اد رو دکتر داده؟

شما دخترتون چندوقتشه؟؟ دختر من خیلی تحرک داره دکترم گفته خوبه نرماله ولی میترسم لاغر بمونه 

برا منم قدو وزنش و سنش مثل دختر شماست

هر دکتری بردم گفتن کمه وزنش  رشدش خوب نیس

منم نعوزینک دادم بی فایده بود شیر خودمم میدم ازمایش خون و ادرار دادم ،خوب بود اد رو دکتر داده؟

ن بهداشت 

ینی منم ببرم چکاب یکسالگی؟؟؟

من نئوزینک دادم خوب بود خیلی غذا میخورد ولی ماشالله تحرکش بالاس جذب نمیکنه

یارب نظر تو برنگردد