2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم علاقه پیدا کنم

1430 بازدید | 52 پست

سلام

من 24 سالمه شوهرم30 سالشه یک سال عقد بودیم 9 ماهه هم عروسی کردیم شوهرم غریبست من وولین بار تو مراسم خواستگاری دیدمش نامزدی ما 4 روز بود از اولش ظاهرش برام عادی بود ولی همه تاییدش میکردن میگفتن اخلاقش خوبه و واقعا هم خوبه هر کاری بخوام واسم انجام میده از نظر عاطفی چیزی واسم کم نمیذاره تو کارای خونه خیلی کمکم میکنه از لحاظ مالی هم مشکلی نداریم خلاصه طوریه که وقتی دعوامون هم میشه خانوادمم میگن مقصر تویی اون مظلومه ولی با این همه از وسطای عقد بود که دلم ازش سرد شده ظاهرش اذییتم میکنه دوس ندارم نگاش کنم نه اینکه از لحاط ظاهری زشت باشه یا مشکلی باشه ولی به دل من نمیشینه حتی توی برقراری رابطه باهاشم انگار سختمه زندگیم داره از هم میپاشه میدونم اخلاقم زیاد خوب نیست حتی تا الان هم اگه ادامه دادیم به خاطر خوبیا و گذشت اونه و شاید کسی نتونه اخلاقمو تحمل کنه ولی من دست خودم نی نمیدونم با ظاهرش چطور کنار بیام تورو خدا کمکم کنید دارم افسرده میشم چطور بهش علاقمند بشم و ظاهرشو بیخیال باشم

به نظرم پیش یه روانشناس برو

شاید افسردگی یا مشکل دیگه ای داری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زورکی که نیست گلم . کاش بیشتر فک میکردی و بخاطر شرایط یک نفر بهش بله نمیگفتی

مهمترین چیز توی ازدواج اول اینه که طرفت به دلت بشینه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

خيلي هام هستن شوهرشون ظاهرش خوبه يا به قول تو به دلشون نشسته ولي زندگيشون داغون شده و اذيت ميكنه شوهر. قبلش بايد اين و درنظر ميگرفتي الان كه رفتي تو زندگيو جواب بله رو دادي ديگه گذشته به قول قديميا قبل ازدواج چشماتو باز كن بعدش ببند اگه هرروز يه جنگ راه مينداختو بهم ميريختي خوب بود ؟ 

كمي معجزه لطفا 
شوهر کو بابا همونو بچسب خیلیا حسرت همسری مثل آقای شمارو دارن

اين حرفا خيلي زشته و همش در جهت تخريب دخترا و اعتماد به نفس كاذب دادن به پسراست...كه فك ميكنن واقعا قحط الرجال شده...لطفا واسه روحيه دادن به يه نَفَر يقيه رو تخريب نكنين

اين حرفا خيلي زشته و همش در جهت تخريب دخترا و اعتماد به نفس كاذب دادن به پسراست...كه فك ميكنن واقعا ...

گلم منظورم شوهر خوب بود

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

به دل نشستن و اینا کلا یه طرف قضیه ست که شما باید از اول بهش دقت میکردی گرچه همیشه ظاهر ادما مهم نیست. شما باید به این فکر کنی که شوهرتون واقعا آدم خوبیه و همین که الان دارید خیلی خوب زندگیتون رو میگذرونید یه ویژگی خیلی مثبته که خیلیا تو زندگیشون ندارن عزیزم. الان که شما ازدواج کردید دیگه موضوع فرق میکنه. باید با شوهرتون بیشتر صمیمی باشید. سعی کنید قبل از اینکه شوهرتون باشه تبدیل بشه به دوست صمیمی شما. به محض اینکه صمیمیت و دوست داشتن توی زندگی ادم بیاد دیگه بقیه چیزها واقعا کم اهمیت جلوه میکنه. قدر شوهرتون رو بدونید و سعی کنید ویژگی ها ی مثبت و خوبیاشو ببینید. انشالله که خوشبخت باشید

خانواده خودمم قبول نمیکنن میگن مگه خودت قبولش نکردی تو خواستگاری باید پای انتخابت وایسی خودمم دلم براش میسوزه زیاد اذییتش میکنم یعنی دست خودم نیست همه میگن گناهش میاد گردنت موندم این وسط کاش زمان برمیگشت عقب

به نظر من خب واقعا حق داري...ولي الان ديره كه بخواي به اين مسائل فك كني...واقعا طرف بايد به دل ادم بشينه...الان سعي كن قبولش كني هر طور هس و به خوبياش فك كني و تيپش رو طبق سليقه خودت درست كني