2777
2789
عنوان

میشه لطفاً بیاین🥲

98 بازدید | 26 پست

من چند ماه پیش برادرم فوت شده بود الان فهمیدم عمه ام پیشه همه می‌گفته خوب شده خیلی خوشحال شدم آهنگ گذاشته می رقصیده می خندیده همش آهنگ های شاد میزاشته هر چند ساعت یه بار واقعا دلم آتیش گرفته همش دارم گریه می کنم نه می تونم به مامانم بگم نه کسی واقعا گریم قطع نمی شه گفته انگار سگ مرده😭😭جلوی ماهم خودش و ناراحت نشون میداد 

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییییزم 💔خودت شنیدی یا بقیه بهت رسوندن ؟شاید یه نفر خواسته بین‌تون فاصله بندازه ، مگه میشه انقدر آ ...

خودم شنیدم یه آدم مطمئن گفته بهم واقعا آدم آنقدر بی رحم ندیده بودم 😭

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

باهاتون مشکل داره؟

قبل یه دعوا با مامانم داشته 

چند وقت پیش هم برای من دعا درست کرده بود بختمو بسته بود

بمیرم برای دلت🥺🥺🥺

روحش شاد🖤😔

غصه نخور عمه شما نادون هستش با شادی کردنش آسیبی ب شما و خانوادتون یا روح برادرتون نمیرسه که فقط ذات خودش رو نمایان کرده. 

در رابطه با بستن بختت هم ناراحت نباش تا جایی که من اطلاع دارم خرافاته و عمت هر کاری هم بکنه بختت بسته نمیشه🫂🖤

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

پس لفظ آدم رو برای چنین افرادی نباید بکار برد ... واگذارش کن به خدا خوبه روی واقعی خودش رو بهتون نشو ...

اره واقعا نمی دونم چطور به مامانم بگم من اینطور شدم مامانم حالش چی میشه

بمیرم برای دلت🥺🥺🥺روحش شاد🖤😔غصه نخور عمه شما نادون هستش با شادی کردنش آسیبی ب شما و خانوادتون یا ...

مرسی عزیزم 

اگر میتونی رابطت رو با عمت قطع یا حداقل کمرنگ کن تا آرامش داشته باشی🫂🖤

چطور به مامانم بگم حالش بد نشه دل من آتیش گرفت دل اون چی میشه 

اره حتما این کارو میکنم

مرسی عزیزم

خواهش میکنم کاری نکردم ک🫂🖤🖤

هر موقع حالت بد بودکستونی روی ما دوستای مجازیت حساب باز کنی🖤🖤🌈

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

خواهش میکنم کاری نکردم ک🫂🖤🖤هر موقع حالت بد بودکستونی روی ما دوستای مجازیت حساب باز کنی🖤🖤🌈

ممنون عزیزم واقعا یکم با حرف هاتون آروم شدم

چطور به مامانم بگم حالش بد نشه دل من آتیش گرفت دل اون چی میشه اره حتما این کارو میکنم

بنظرم بهش نگو تا اذیت نشه😔🖤