2777
2789

هفتم : نوبت اول : ۱۹/۵۷.   نوبت دوم : ۱۹/۷۱. معدل کل : ۱۹/۶۸ 

هشتم : نوبت اول : ۱۹/۷۱. نوبت دوم : ۱۹/۷۱. معدل کل : ۱۹/۷۱ 

بین انسانی و تجربی موندم نگین علاقه اینا به هر دو علاقه دارم واقعااا نمیدونم دیگه چیکار کنم 

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببینی چ شخصیتی داری و چ شغلی دوس داری، ضرفا چون علاقه داری نرو ممکنه بعدا نظرت عوض بشه حتما با یک مشاور مشورت کن. 

بازار کار هردو رو دقیق برسی کن، اینده شغلیشون و.. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

دقیقا به چی علاقه داری؟

نمیدونمم هرچی فکر میکنم اصن نمیتونم تصمیم بگیرم از یه طرف شغل معلمی رو خیلیی دوست دارم از یه طرف پرستاری نمیدونم کدوم 🤦🤦🤦🤦

تو این سه سال ببین کدوم نمرت بوده که در هر شرایطی بالا بوده 

به اینده کاری رشته ای که میخوای بری فکر کن و راجبش تحقیق کن 

همه چیز علاقه نیست

هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده . 

نمیدونمم هرچی فکر میکنم اصن نمیتونم تصمیم بگیرم از یه طرف شغل معلمی رو خیلیی دوست دارم از یه طرف پرس ...

مطمئنی میتونی از پس پرستاری بر بیای؟ 

خیلی سخته ها ب حقوقش نمی ارزه اونهمه کار..

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

اهنمایی زیاد مهم نیست از اول دبیرستان تازه شروع میشه

من خودم شاگرد اول انسانی بودم اخرش از پیامنور سر در اوردم رتبه کنکورم ۹ هزار بود متاهل بودم ولی سال ۹۴  شهرما اصلا فرهنگی نمیخواست کلا اون‌موقع مث الان پذیرش نداشت ولی دوستم ۹ هزار تجربی بود الان تو شبکه بهداشت کارمتد رسمی هست مهندس تغذیه و سلامت

تجربی سخت تره ولی تا ۳۰ هزار باز شانس قبوولی تو رشته خوب داری ولی انسانی مگر زیر ۱۰۰۰ بشی ک بری فرهنگیان یا شاید برای وکالت قبول بشی

برسه دبیرستان بعد این معدل نرماله برا راهنمایی

بابا اصلا با معدلش کاری ندارم ، میگم اکر خرخونه و واقعا توانایی خر زدن داره بره تجربی ، یعنی از درس خوشش بیاد حوصلش بکشه

وگرنه من تو کل راهنمایی معدلم ۲۰ بود اما ذاتا خرخون نبودم و به زور میخوندم شب امتحان، تجربی هم برا این افراد نیست

دخترای خواهر شوهر من یکیش معدل دیپلمش ۱۹/۶۸شد 

یکی دیگه اش ۱۹/۸۰

جفتشونم تجربی خوندن 

کلاس کنکورم رفتن و مهمونی و مسافرتم تعطیل کردن 

هدفشون پزشکی بود

الان یکیش مدیریت دولتی میخونه یکیش حسابداری اونم دانشگاه آزاد

خدایا شکرتتتتتتت 
اهنمایی زیاد مهم نیست از اول دبیرستان تازه شروع میشهمن خودم شاگرد اول انسانی بودم اخرش از پیامنور سر ...

خودمم میگم تجربی از یه طرف درسم خوبه از یه طرفم تجربی همه شغل ها رو داره تو میتونی از تجربی شغل ها ی انسانی هم بری ولی از انسانی نمیشه مثلا شغل های تجربی رو بری بعد میگم برم تجربی اونجا شانس قبولیمو برا پرستاری امتحان کنم اگرم قبول نشدم که دیگه بدشو در نظر میگیریم فرهنگیان میرم