2777
2789
عنوان

با این معدل بین انسانی و تجربی موندمم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 19 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم میگم تجربی از یه طرف درسم خوبه از یه طرفم تجربی همه شغل ها رو داره تو میتونی از تجربی شغل ها ی ...

اره برو تمام صدتو بذار من خودم انسانی بودم و روانشناسی خوندم فثط فرهنگیانش تضمینی هست و میدونی میری سرکار بقیه رشته بری بخونی اخرش باید ازنون استخدامی بدی دوباره

من خودم انسانیم و به فکر مهاجرت افتادم و با انسانی اصلا نمیشه تجربی خیلی بهتره از لحاظ اینکه باهاش شغل داشته باشی علاقت اگه به هنر و چیزایی که جدا از شغلته مثل دفاع کردن که تو وکالت انسانی داره میتونی انقدد تو زندگیی ازش استفاده کنی 

ولی آینده شغلی از لحاظ بروز بودن و راحتی زندگی و.... 

تجربی 

حسابی امسالتو بخون و برو تجربی البته باید یزره علاقرو به ریاضی و علوم داشته باشی حتی انقد🤌🏻

جنم داشته باش مشتی🤜🏻

(ببین فکر خودم: پرستاری قبول شو و چهار سالم که هست🤌🏻👌🏻برو آمریکا کم کمش با کسر خرجت دخلت میدونی چقدره؟ بالای ۱٠٠میلیارد تومان و صمیمانه به آغوش وطن بازگرد) 

نمیدونمم هرچی فکر میکنم اصن نمیتونم تصمیم بگیرم از یه طرف شغل معلمی رو خیلیی دوست دارم از یه طرف پرس ...

اگه تا اون موقعش توش مونده بودیو و مشاور واقعیم نتونست کمکت کنه و یا نبود و میتونستی بری تجربی حتما برو تجربی