2777
2789
عنوان

تازه عرووووساااااا بیاااییید 😍😍

211 بازدید | 11 پست

خانم های تازه عروس قشنگ 

لطفا منو با جزئیات خرید عروسی اشنا کنین 

دقیق بگید چیا خریدید هم برای خودتون هم برای همسرتون 

و اینکه لوازم ارایش چه چیزهاییی و چه مارکی بگیرم ؟ 

لباس زیر به عهده داماد هست یا روی جهاز؟

خالم وسایل برقی ریش تراش اتو مو سشوار برد

ساعت لباس بیرونی کفش ست چرم لباس خونگی لباس زیر حوله دمپایی لوازم بهداشتی ناخونگیر 

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس زیر و لوازم آرایش رو خودم خریدم راستش

چون تو این چیزا فقط:سلیقه خودمو قبول دارم 

حتی لباس خواب هم خودم تهیه کردم🤣

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

لباس زیر و لباس خواب و ست های خوشگل داماد واسه عروس میگیره ینی جزو خریدای عروسی

خب هر کی درحد توان خودش البته خرید میکنه مثلا لباس های بیرونی و خونگی چند دست همه اینا سلیقه ای هست 

لوازم آرایش هم من چون اهل آرایش زیاد نیستم به همسرم گفتم که زیاد نگیره ولی بجاش آبرسان و چیزای دیگه گرفتم