2777
2789
عنوان

قلبم تکیه پاره شد

90 بازدید | 6 پست

نوشته بود بعد یه دعوای شدیدی شوهرم برام عطر خریده بود خیلی خوشحال بودم چون اون پیش قدم شده بود برای اشتی خیلی خوشبو بود کلی ازش تشکر کردم..❤️

وقتی عطررو میزدم شوهرم بیشتر بهم توجه میکرد و بهم علاقه نشون میداد

یه مدت که گذشت از داخل گوشیش خواستم یه اسکیرین شات برای خودم بفرستم از واتساپ رضا نامی توجهمو جلب کرد رفتم داخل چت هرچقدر بالاتر میرفتم میدیدم که این شخص اصلا مرد نیس یکی به اسم رویا یه پیامی توجهمو جلب کرد نوشته بود که از عطرت برای زنم خریدم که همیشه خونه بوی تورو بده و همیشه حس کنم که پیش توام 💔

:") 

حس حماقتی که اون لحظه میگیری 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️باید گوشیو میکرد با شماره رویا تو .ک.....و......ن شوهرش  بعد عطرم میبرد با شیشه میکرد همونجا رویا .....ریدم تو اون زندگی 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

حالم از هرچی نره بهم میخوره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀