2777
2789

سلام من ۲شنبه هفته پیش سز شدم و خونه مامانم هستم یه جاری دارم صمیمی هستیم و خیلی سیریشه یعنی وختی میاد خونم چندروز میمونه و قصد رفتن نداره حالا هی اصرار زنگ میزنه که بیا خونت میخام بیام بمونم حاالا قرار بود فردا برم بیاد ولی گفتم حالم خوب نیس نمیتونم بیام اینجا خواهر مادرم بهم میرسنو اونجا کسی نیس بهم برسه واینکه اگه بیادم اصن کمک حال نیس و فقط میخوره میخابه و فقط یکی میخاد جلوش کارکنه بابا میاد حداقل یروز بمونه بره من نمیدونم قراره چجورس چندروز تحملش کنم واقعا منم خوردو خوراکمون با خانواده شوهر یکیه اینم میگه اومدم اونجا نمیرم پایین پس باید براش مواد غذایی تهیه کنم واقعا کلافم فعلا گفتم تا شنبه اینجام ولی شنبه میاد خیلی درگیرم کرده بنظرتون چکار کنم زود بره نمک بریزم کفشش تاثیر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بی شعوره. 

مطمئنی نمیخواد کمک حالت بشه؟

اگر نمیخواد،رک و با احترام بگو ، یه مثالی چیزی بگو ک مثلا فلانی زایمان کرده بود شرایط پذیرایی نداشت و مهمون که میرفت خونش اذیت میشد...حالا ک زایمان کردم درکش میکنم..اینطوری بگی شاید بفهمه و نیاد.

اگر هم دیدی متوجه نشد رک بگو بهش که شرایط مهمان داری ندارم.

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

حرفتو رک بزن بهش!

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

وا! چرا صریح صحبت نمیکنید؟ بگو اگه نمونی راحتترم، الان شرایطشو ندارم کسی بمونه خونم. ناراحت میشه؟ بش ...

نارحت میشه اینطور نمیخام طوری بشه که دلخوری میش بیاد میخام یجوری دس به سرش کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب

نارحت میشه اینطور نمیخام طوری بشه که دلخوری میش بیاد میخام یجوری دس به سرش کنم که نه سیخ بسوزه نه کب ...

بهش بگو فلانی عزیزم الان شرایطش رو ندارم بعدا مهمونت میکنم

بعدم که گفت اگه نخواستی بازم بگو شرایط ندارم

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

نمیخام نارحت بشه ازم ولی اصنم درک نداره خیلی سیریشه واقعا بودنش برام عذابه

بزار ناراحت بشه تو دیگ مادرشدی باید بچه تربیت کنی خودت ن نمیتونی بگی و حرف بقیه برات مهمه چجوری بچتو تربیت میکنی

نارحت میشه اینطور نمیخام طوری بشه که دلخوری میش بیاد میخام یجوری دس به سرش کنم که نه سیخ بسوزه نه کب ...

کتر خوبی نمیکنی.دلخوری پیش نیومدن برا جاریت نتیجه ش میشه اعصاب خوردی خودت که معلوم نیست بعدا اثر کنفیش رو بچه و شوهرتون فامیل شوهرت و.... نره. این ملاحظه کردنا خیلی کارو برات سخت میکنه

حرفتو رک بگو عذرخواهی کن بگو فعلا شرایط پذیرایی از مهمون رو ندارم تازه زایمان کردم

راستش گفتم نمیتونم غذا بپزم تو خونم باید برا غذا بریم پایینو این حرفا وختیم اومد میخام یجوری نشون بدم خیلی مریضم بلکه بزاره بره

عزیزم وقتی اومد... حالت رو بد بگیر و آخ و اوخ کن

و با سختی از جات بلند شو

به هسرت بگو عزیزم، من نمیتونم غذا بزارم

میتونی یه املت برا خودتون و یک نیمرو برا من 

بزاری 😂😂😂

نمیخام نارحت بشه ازم ولی اصنم درک نداره خیلی سیریشه واقعا بودنش برام عذابه

شما کلا نمیخوای بگی نیاد اینطور که معلومه،پس باید بمونی خونه مادرت تا بخیه هاتو بکشی بعدشم بگی خودم میتونم کاذمو کنم