نمیدونم چندمین تاپیکمه درمورد حافظه ولی بازم جوابی نگرفتم و بازم امیدوارم جواب سوال مو پیدا کنم😂🥺💔
حافظم ضعیف شده و دقتم از صد رسیده ۲۰ درصد😶🌫️😶🌫️تازه این درحالیه که تمرکزم ندارم و نشخوار فکریم زیاده همش درمورد بدبختیام و کی خوشبخت میشم با خودم صحبت میکنم😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر من ۷ سالشه مشکل تمرکز داره و دو جور دارو مصرف میکنه اینو گفتم که بدونی مستنده حرفام
تواینستا پره شما بزن تمرین افزایش تمرکز کلی آیتم میاره مخصوصا اونهایی که هر دو دست درگبره مثلا یه دست حرکت چرخی و یه دست حرکت بالا و پایین بدون اینکه قاطی کنی اینو روزی چند بار و.....
کاردرمانی ذهنی که همون ورزش مغزه
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
همش دنبال اینم ببینم میتونم تا ۲۵ سالگی خونه و ماشین بخرم؟ درکنارش کار و تحصیل انجام بدم؟ وقتی میرم ...
عزیزم، میدونم سخته اهمیت ندادن به حرفای بقیه چون داری کنار همین آدما زندگی میکنی و اینکه هرروز حرفایی رو بشنوی که حتی اگر خودتم نخوای ناخودآگاهت ناراحت میشه وهمین باعث میشه روحیت کم کم ضعیف بشه ولی تو سعی کن به این فکر کنی که دیگه ۹۰۰ سال دیگه فامیلات نیستن بپرسن چیشد؟ دیدی ۴.۵ ساعت کارکردن چیزی نبود؟ اما خب امیدوارم عمرطولانی داشته باشی ولی این حقیقته تا چندصدسال دیگه کسی نیست بگه خسته نیستی مگه این چه کاریه مگه خستگی داره؟ مگه چیکارکردی کوه کندی؟ یا هزار... تا حرف وحدیث دیگه سعی کن لذت ببری و از کارایی که میکنی شاد باشی چون تهش همین کارا موفقیت وایندتو میسازن