2777
2789
عنوان

حافظه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 46 پست
چه ورزشی خوبه برای روحیه؟ هرچند باشگاه نزدیک خونه نیست و رفت و آمد سخته برام😅💔

کلا فعالیت بدی باید داشته باشی 

اگه نمیتونی بری باشگاه میتونی داخل خونه تمرینات فیتنس رو انجام بدی 

ورزش کردن باعث میشه ذهن آروم شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا فعالیت بدی باید داشته باشی اگه نمیتونی بری باشگاه میتونی داخل خونه تمرینات فیتنس رو انجام بدی ور ...

به نظرت والیبال یا بسكتبال یا ژیمناستیک خوبه؟ حالا هرچند مامانم بفهمه میگه از صبح تا ظهر نیستی بعدظهرم نیستی دعواست باز😐😂

به نظرت والیبال یا بسكتبال یا ژیمناستیک خوبه؟ حالا هرچند مامانم بفهمه میگه از صبح تا ظهر نیستی بعدظه ...

اره عزیزم خوبه 

حالا یکی دوساعت بیشتر نیس دیگه مگه چقد طول میکشه 

تازه هر روز هم نیست 

اره عزیزم خوبه حالا یکی دوساعت بیشتر نیس دیگه مگه چقد طول میکشه تازه هر روز هم نیست

مامانم گیر میده...خودش کمه بقیه هم میگن مگه دخترت کوچیکه درحالی که بیمارستان بستری بود من ۱۶ سالم بود

شش صبح بیرونم میکردن ساعت نه زنگ میزدم داداشم بیاد میومدم خونه کارا میکردم ناهار و شام می پختم خودمم اشتها نداشتم از خستگی باز میرفتم بیمارستان تهش گفت وظفیت بوده و کاری نکردی و شبم نمیتونستم بخوابم بازم ازم طلبکار بود😄😄😄

میدونی؟ اینقدر بلا سرم اومده حرص خوردم استرس گرفتم از مغزم کار نکشیدم بدبخت پوسیده حالا راه نمی افته ...

خوب باید مغزو تقویت کنی مشکل توجه و تمرکز الان اپیدمی شده خیلی ورزشهای ذهنی هستن که باعث تقویت ارتباط بین دو نیمکره مغز میشن 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
مثلا چه ورزشایی؟

پسر من ۷ سالشه مشکل تمرکز داره و دو جور دارو مصرف میکنه اینو گفتم که بدونی مستنده حرفام 

تواینستا پره شما بزن تمرین افزایش تمرکز کلی آیتم میاره مخصوصا اونهایی که هر دو دست درگبره مثلا یه دست حرکت چرخی و یه دست حرکت بالا و پایین بدون اینکه قاطی کنی اینو روزی چند بار و.....

کاردرمانی ذهنی که همون ورزش مغزه

پسر من ۷ سالشه مشکل تمرکز داره و دو جور دارو مصرف میکنه اینو گفتم که بدونی مستنده حرفام تواینستا پره ...

میتونم بدونم چه داروهایی مصرف میکنه؟ چون من رفتم دکتر فقط بهم قرص آرام‌بخش داد بدتر شدم😄😄💔

میتونم بدونم چه داروهایی مصرف میکنه؟ چون من رفتم دکتر فقط بهم قرص آرام‌بخش داد بدتر شدم😄😄💔

قرص الکی نباید بخوری شما باید بری پیش روانپزشک بررسیت کنه نهایت نقشه مغزی میگیره شاید فقط مشکلت استرس و اضطراب باشه که بهت فقط آرامبخش داده 

قرص الکی نباید بخوری شما باید بری پیش روانپزشک بررسیت کنه نهایت نقشه مغزی میگیره شاید فقط مشکلت استر ...

یکی گفت از استرسه قرص داد خوب نشدم دو دوره خوردم

یک دکتر دیگه ام گفت از افسردگیه و بازم خوب نشدم

فقط میخوام ببینم منم مصرف شون کردم یا نه 

وگرنه آدمی نیستم این قرصا اونم سرخورد استفاده کنم چون از عوارض شون خبر دارم خودم تو داروخونه کار میکنم 😄😄😄

همش دنبال اینم ببینم میتونم تا ۲۵ سالگی خونه و ماشین بخرم؟ درکنارش کار و تحصیل انجام بدم؟ وقتی میرم ...

عزیزم، میدونم سخته اهمیت ندادن به حرفای بقیه چون داری کنار همین آدما زندگی میکنی و اینکه هرروز حرفایی رو بشنوی که حتی اگر خودتم نخوای ناخودآگاهت ناراحت میشه وهمین باعث میشه روحیت کم کم ضعیف بشه ولی تو سعی کن به این فکر کنی که دیگه ۹۰۰ سال دیگه فامیلات نیستن بپرسن چیشد؟ دیدی ۴.۵ ساعت کارکردن چیزی نبود؟ اما خب امیدوارم عمرطولانی داشته باشی ولی این حقیقته تا چندصدسال دیگه کسی نیست بگه خسته نیستی مگه این چه کاریه مگه خستگی داره؟ مگه چیکارکردی کوه کندی؟ یا هزار... تا حرف وحدیث دیگه سعی کن لذت ببری و از کارایی که میکنی شاد باشی چون تهش همین کارا موفقیت وایندتو میسازن

زیادسخت نگیرگلم،میگذره

موفق باشی❤