2777
2789
عنوان

ینی ی نفر ادم با سواد با اطلاعات تو این سایت نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 60 پست

از حنای بدون رنگ استفاده کن

و همچنین شامپو مخصوص مو چرب

من خودم تا میخوام از حمام بیام بیرون موهام رو  در اخر با صابون هم میشورم یک دست

چربیش رو بهتر از شامپو میگیره

و یک روز در میون هم سعی میکنم برم حمام

بازم از عطاری ها سوال کن

موهات چند وقت به چند وقت چرب میشن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم فلفل خوردن هم تاثیر داره ولی نه زیاد. 

بهتره اول آزمایش بدی و بری پیش متخصص که منشا چربی مشخص بشه .

ولی حتما هفته ای یکبار سرت رو اسکراب کن چربی رو کنترل میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

موهام به شدت چرب بود ولی ازوقتی روزی یک بار حمام میرم خشک هم شده

بدتر میشه اینشکلی

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

اره عزیزم فلفل خوردن هم تاثیر داره ولی نه زیاد. بهتره اول آزمایش بدی و بری پیش متخصص که منشا چربی مش ...

چشکلی اسکراب کنم

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

سرکه سیب بگیر شب به شب یه قاشق بریز تو استکان با آب بخور چربی میاد پایین

کی نتیجه گرفته  اینشکلی؟

چشکلی اسکراب کنم

اسکراب کف سر بخر .برند لورال خیلی خوبه .

هفته ای یکبار تو حمام قبل از شامپو زدن به کف سرت اسکراب بزن و ماساژ بده بعد از چند دقیقه بشور و شامپوی مخصوص موی چرب استفاده کن .

و زیاد به موهات دست نزن و شونه و روبالشی رو زیاد بشور که سرت چرب نشه.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اسکراب کف سر بخر .برند لورال خیلی خوبه .هفته ای یکبار تو حمام قبل از شامپو زدن به کف سرت اسکراب بزن ...

نمیشه با دارو از ریشه  این کوفتی  رو‌درمان کرپ؟؟  اخه این چیزا موقتیه  من میخام‌موهام بشه مثل سابق  همون جور که  یه درصدم چرب نمیشد

از کار بر رز ـ بنفش ـ خدازده بپرس دکتره سوال پوستی هم راهنمایی میکنه

خیلی ممنونم

از کار بر رز ـ بنفش ـ خدازده بپرس دکتره سوال پوستی هم راهنمایی میکنه

تگش‌میکنی؟

شامپوایروکس مخصوص موهای چرب بزن یه مدت ببین چی میشه

من این چیزارو زیاد ب سرم مالیدم  همشون الکیه  این  لعنتی از درون برای همیشن بابد از بین برع