2777
2789
راستش نه ورزش نمیکنم خیلی دلم میخواد ولی تنبلم یه مدت رفتم باشگاه اما ول کردم پیاده ام راه میرم ولی ...

همینو میخواستم بگم..آقایون هر چ قد سنشون بره بالاتر سوخت و ساز بدنشون بیشتر میشه..زورشونم زیاد میشه..اما خانوما برعکسن.تا سن۱۸.۱۹سلگی قوی و سوخت و ساز شوند بالاس بعد اون کم میشه.باید خیلی مراقب باشن و با ورزش و تغذیه سالم بدنشون قوی نگه دارن

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم از گشنگی تلف میشم مثلا خواستم رژیم بگیرم شام نخوردم ناهار نخوردم فقط صبحانه خوردم الان مخم داره تاب بر میداره.البته وسطاش آلوچه  چندتا خرما و اب سیب و بادام و سه چهارتا دونه زیتون خوردم ولی هیچی لامصب غذا نمیشه اونم پلو خورش .وای دلم قیمه میخواد☹

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
همینو میخواستم بگم..آقایون هر چ قد سنشون بره بالاتر سوخت و ساز بدنشون بیشتر میشه..زورشونم زیاد میشه. ...

آره باید ورزش کنیم وگرنه هرچی سن میره بالاتر بدنمون خراب و شل و افتاده میشه وای من اصلا دوس ندارم پیر شم😢

اخه کلیپ هایی ک توی نت هستن زمانش خیلی کنه در حد ۴ یا ۵ دقیقه هستن

خب شما همون۳.۴دقیقه رو انجام بده.۲.۳روز بدنت ب حرکاتش عادت کنه‌ب اصطلاح موقع انجامش خسته نشی و ب نفس زدن نیوفتی.بعد اون کلیپ دیگه رو انجام بده.....مثلا از قبل تو۴دقیقه ورزش میکردی با این میشهه۸دقیقه بعدش اینطور برو بالا...ورزش‌مطلوب45دقیقه س.

آره باید ورزش کنیم وگرنه هرچی سن میره بالاتر بدنمون خراب و شل و افتاده میشه وای من اصلا دوس ندارم پی ...

توووووو پیر میشی..یوهاااا هااااا هاااااا😈😈😈😈😈😈

خب شما همون۳.۴دقیقه رو انجام بده.۲.۳روز بدنت ب حرکاتش عادت کنه‌ب اصطلاح موقع انجامش خسته نشی و ب نفس ...

ممنون عزیزم.خیلی کمک کردی

پست گذاشتم نظرتون درباره رقص چیه؟

میشه با رقص لاغر شد