راستش نه ورزش نمیکنم خیلی دلم میخواد ولی تنبلم یه مدت رفتم باشگاه اما ول کردم پیاده ام راه میرم ولی ...
همینو میخواستم بگم..آقایون هر چ قد سنشون بره بالاتر سوخت و ساز بدنشون بیشتر میشه..زورشونم زیاد میشه..اما خانوما برعکسن.تا سن۱۸.۱۹سلگی قوی و سوخت و ساز شوند بالاس بعد اون کم میشه.باید خیلی مراقب باشن و با ورزش و تغذیه سالم بدنشون قوی نگه دارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دارم از گشنگی تلف میشم مثلا خواستم رژیم بگیرم شام نخوردم ناهار نخوردم فقط صبحانه خوردم الان مخم داره تاب بر میداره.البته وسطاش آلوچه چندتا خرما و اب سیب و بادام و سه چهارتا دونه زیتون خوردم ولی هیچی لامصب غذا نمیشه اونم پلو خورش .وای دلم قیمه میخواد☹
اخه کلیپ هایی ک توی نت هستن زمانش خیلی کنه در حد ۴ یا ۵ دقیقه هستن
خب شما همون۳.۴دقیقه رو انجام بده.۲.۳روز بدنت ب حرکاتش عادت کنهب اصطلاح موقع انجامش خسته نشی و ب نفس زدن نیوفتی.بعد اون کلیپ دیگه رو انجام بده.....مثلا از قبل تو۴دقیقه ورزش میکردی با این میشهه۸دقیقه بعدش اینطور برو بالا...ورزشمطلوب45دقیقه س.