2777
2789
حوصله ورزش ندارم حلقه هم ب زور میزنم خخخ

یکم غذاتو کمتر کن خوب خیلی تاثیر داره مثلا اول سالاد بخور بعد غذا .سالادتم سس نداشته باشه سرکه سیب و روغن زیتون بریز روز  .خیلی تاثیر داره تو لاغری شکم و پهلو

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
اصلا فرقی نداره چند کیلو باشی اون چرخ ثابت و مدامش ضرر داره 

بهترین ورزش همون دراز نشست و پروانه هالتره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش هم میکنی؟؟حتی پیاده رفتن خرید و خیابونم ی جور ورزشه

راستش نه ورزش نمیکنم خیلی دلم میخواد ولی تنبلم یه مدت رفتم باشگاه اما ول کردم پیاده ام راه میرم ولی اونم خیلی نه 

دلم میخواد برم باشگاه یکم سفت شم حس میکنم بازوهام اینا داره شل میشه

اموزشش هست ک توی خونه استفاده کنم اخه امکان باشکاه رفتن ندارم چون بچه ی کوچک دارم

آره حتما تو گوگل سرچ‌کن.پیدا می‌کنی.

.

ولی حتما حتماااااااااا حتما از ورشکستگی سبک شروع کن.مثلا از۱۰دقیقه گرم کردن شروع کن تا کم کم بری بالا....آهسته و پیوسته.

ساقه طلایی هم پوست رو شفاف وصاف و موهارو براق می‌کنه..اگه وعده های غذایی تو سالم و کم کردی ساقه طلایی میان وعده عاالیه

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر