2777
2789
عنوان

سی سالگی سن زیادیه واسه مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 112 پست
میشی چرا نشی ایشالا از راه طبیعی اگه نشد انقدر راه وجود داره من خودم از 4ماهگی استراحت مطلق بودم وضع ...

اخی ای جان انشالا عزیزم مرسی 

شما چرا استراحت مطلق بودی 

چون من خودم همینجوری تو حالت طبیعی فشار خون دارم .اریتمیه قلبی هم دارم 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
میشی چرا نشی ایشالا از راه طبیعی اگه نشد انقدر راه وجود داره من خودم از 4ماهگی استراحت مطلق بودم وضع ...

زنده باشه عزیزم انشالا صد بیست عمر کنه موفقو خوشبخت  باشه تو زندگیش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم عزیزدلم مرسی بابت انرژی مثبتی که دادی .و البته همه ی دوستااااان 🌹🌹🌹🌹🌹🌹😗😗😗😗

😘😘😘😘😘😘😘

😙😙😙😙😙😙😙

ببین اینا برا نی نی و خودته😉

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
زنده باشه عزیزم انشالا صد بیست عمر کنه موفقو خوشبخت  باشه تو زندگیش

ممنون عزیز جان ایشالا

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اخی ای جان انشالا عزیزم مرسی  شما چرا استراحت مطلق بودی  چون من خودم همینجوری تو حالت طب ...

من رحمم از 4ماهگی باز شد 6سانت باز بود دکتر گفت برای طبیعی 8سانت بازمیشه برامن اونموقع خیلی خطرناک بود هم بچه پایین بود هم جفت  تو هفت ماهگی شد 7سانت کلا میحواستم برم دستشویی گلاب به روتون باید زیر بغلمو میگرفتن چون درد داشتم مثل درد زایمان فقط خوش شانسیم این بود بچه اصلا جا نداشت بچرخه والا زود بدنیا میومد

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
😘😘😘😘😘😘😘 😙😙😙😙😙😙😙 ببین اینا برا نی نی و خودته😉

فداااات گلم 😗😚😚😚😚😚😚😚

من رحمم از 4ماهگی باز شد 6سانت باز بود دکتر گفت برای طبیعی 8سانت بازمیشه برامن اونموقع خیلی خطرناک ب ...

اخی چقدر سختی کشیدی عزیزم چرا سرکلاژ نشدی .راحتر بودی که .البته ارزششو داشت سختی کشیدی یه نی نی ناز خدا بهت داد 

اخی چقدر سختی کشیدی عزیزم چرا سرکلاژ نشدی .راحتر بودی که .البته ارزششو داشت سختی کشیدی یه نی نی ناز ...

بله نمیدونم دکتر میگفت اونم برات خطر داره