سلام خانما شبتون بخیر عزیزان خانما من ۳۲ سالمه هنوز مامان نشدم .دوبار سقط داشتم هر دوشونم قلب تشکیل نشده بود الان دیگه خیلی بی انگیزه شدم.اصلا همش فکر میکنم پیر شدم و از من گذشت.شوهرمم که میگه اصلا نمیخواد بچه.حالا از دلش خدا خبر داره.بنظرتون تلاشی کنم کجا برم .
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به این فک کن که اگه همه لاغر و استخونی بودن دنیا چقد کسل کننده و تکراری میشد
دقیقا .من اصلا نمیدونم چرا یدفعه انقدرررر لاغری تو ایران مهم شد ارزش شد.بخدا چاقی لاغری هم درسته تا یه حدی دست ادمه وکلیاتش مثل همه چیزایه دیگس که خدا به ادم میده ونمیشه تغییرش داد مگر به قیمت زیر تیغ عمل رفتن
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
استارتد عزیز من بیشتر از بیست نفر میشنناسم تو سی سالگی تازه عروسی کردن و سی و دو سالگی تازه تصمیم به بارداری گرفتن اصلا دیر نیست زود اقدامم کن تا 35 سالت نشده😀 شوخی کردم
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
ممنونم عزیزم😘 خدا کنه تا ۳۵دیگه مامان شده باشم والا.وگرنه دق میکنم
میشی چرا نشی ایشالا از راه طبیعی اگه نشد انقدر راه وجود داره من خودم از 4ماهگی استراحت مطلق بودم وضعیتم داغون بود ولی بالاخره با جون کندن تا نه ماه نگش داشتم الانم دوسالو سه ماهشه ایشالا سال دیگه میای میگی بچم گریه میکنه چیکارکنم
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم