2777
2789
عنوان

سی سالگی سن زیادیه واسه مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 112 پست
اوه اوه نمیدونی چقدر سر این حرف من گریه کردم.الان بعد ۶ سال هنوز برام برام داغه هنوز به هنون اندازه ...

به این فک کن که اگه همه لاغر و استخونی بودن دنیا چقد کسل کننده و تکراری میشد 

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فک کن که اگه همه لاغر و استخونی بودن دنیا چقد کسل کننده و تکراری میشد 

دقیقا .من اصلا نمیدونم چرا یدفعه انقدرررر لاغری تو ایران مهم شد ارزش شد.بخدا چاقی لاغری هم درسته تا یه حدی دست ادمه وکلیاتش مثل همه چیزایه دیگس که خدا به ادم میده ونمیشه تغییرش داد مگر به قیمت زیر تیغ عمل رفتن 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
دقیقا .من اصلا نمیدونم چرا یدفعه انقدرررر لاغری تو ایران مهم شد ارزش شد.بخدا چاقی لاغری هم درسته تا ...

راستش تپلا دوس داشتنی ترن به نظر من 😍

ولی بهرحال تلاشتو بکن که تو سن بالا تر دچار مشکل نشی عزیزم 

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
راستش تپلا دوس داشتنی ترن به نظر من 😍 ولی بهرحال تلاشتو بکن که تو سن بالا تر دچار مشکل نشی عزیزم&n ...

قربونت گلم مرسی .البته که لاغری از نظر سلامت واقعا مهمه 🌹🌹🌹🌹🌹

وای چه خوب امیدوار شدم عزیزم 😍

جاری منم الان ۳۶ سالشه تازه پنج ماهه بارداره 😘

این حرفا چیه میزنی یکم خودت رو لاغر کن اونم انگیزش داشتن نی نی هست 😍

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
جاری منم الان ۳۶ سالشه تازه پنج ماهه بارداره 😘 این حرفا چیه میزنی یکم خودت رو لاغر کن اونم انگیزش ...

ممنونم گلم برام دعا کن بتونم کم کنم 😚

ممنونم گلم برام دعا کن بتونم کم کنم 😚

صد در صد میتونی خانووم من خودمم تو ۳۰ نی نی اوردم😘

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

ای بابا خانومی تو چه زمانی زندگی میکنی؟؟؟..هم کلاسیهای من تازه دارن یکی یکی ازدواج میکنن..29 30 شده سن ازدواج ..بچه دار شدن پیشکش..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
صد در صد میتونی خانووم من خودمم تو ۳۰ نی نی اوردم😘

نازی عزیزم زنده باشه 😘👍

انشالا منم امسال بشم

نازی عزیزم زنده باشه 😘👍 انشالا منم امسال بشم

حتما تحت نظر دکتر باش از اولش اصلا از فردا برو 

اییییی شاللله😗 یه تپلشو بیاری

استارتد عزیز من بیشتر از بیست نفر میشنناسم تو سی سالگی تازه عروسی کردن و سی و دو سالگی تازه تصمیم به بارداری گرفتن اصلا دیر نیست زود اقدامم کن تا 35 سالت نشده😀 شوخی کردم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
استارتد عزیز من بیشتر از بیست نفر میشنناسم تو سی سالگی تازه عروسی کردن و سی و دو سالگی تازه تصمیم به ...

ممنونم عزیزم😘

خدا کنه تا ۳۵دیگه مامان شده باشم والا.وگرنه دق میکنم

حتما تحت نظر دکتر باش از اولش اصلا از فردا برو  اییییی شاللله😗 یه تپلشو بیاری

قربونت برم عزیزدلم مرسی بابت انرژی مثبتی که دادی .و البته همه ی دوستااااان 🌹🌹🌹🌹🌹🌹😗😗😗😗

ممنونم عزیزم😘 خدا کنه تا ۳۵دیگه مامان شده باشم والا.وگرنه دق میکنم

میشی چرا نشی ایشالا از راه طبیعی اگه نشد انقدر راه وجود داره من خودم از 4ماهگی استراحت مطلق بودم وضعیتم داغون بود ولی بالاخره با جون کندن تا نه ماه نگش داشتم الانم دوسالو سه ماهشه ایشالا سال دیگه میای میگی بچم گریه میکنه چیکارکنم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم