2777
2789
عنوان

سی سالگی سن زیادیه واسه مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 112 پست
عزیزم ناامیدنشوشما تلاشتوبکن تازه من دوسال بعددومی روامیده خدامیارم

انشالا گلم به امید خدا برام دعا کن حالا که حاجت روا شدی 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلا دیر نیست دوست منم چهل سالگی اولین بچه اش رو آورد چهل وسه سالگی دومی تازه میگه بازم میا ...

ماشالا چه خوب چه روحیه ای داره .من خودم با مامانم اختلاف سنیم ۱۴ ساله همش به مامانم میگم من به سن تو برسم همش یه بچه ی کوچیک دارم.اصلا باهام راحت نبستن کلی اختلاف سنی داریم باهم و از این حرفا.کاش تو این چند ساله یه دونه داشتم الان سه سالش بود اولی حداقل اینجوری خیلی بهتر بود

نه عزيزم من كسي ديدم سر چهل سالگي بچه اول اورده و دومي رو هم ميخواست

مامان من بچه آخریشو تو 42سالگی زایید.نا امید نباش.باز خوبه دوبار شده .پس امید هست بازم بشه.منکه 30سالمه و هنوز یبارم این تست مثبت نشده

Do not give up  
ان شاالله دیگه همیشه زندگیت روی روال شادی باشه. درمورد خودت خوب فکرکن تا دیگران هم تو رو همونطوری بب ...

عزیزمی گلم قربونت برم مرسی 😗😗😗😗😗

اره راست میگی خیلی خودمو پیر میبینم .باید یه تجدید نظری بکنم 

عزیزمی گلم قربونت برم مرسی 😗😗😗😗😗 اره راست میگی خیلی خودمو پیر میبینم .باید یه تجدید نظری بکنم& ...

تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی

افکار بدو دور بریز

عاشقانه خودتو دوست داشته باش و همیشه به این فکر کن که چقدر خوشگلی.

تو هر چی باشی یه زنی زن هرچی باشه بازم خوشگله

مامان من بچه آخریشو تو 42سالگی زایید.نا امید نباش.باز خوبه دوبار شده .پس امید هست بازم بشه.منکه 30سا ...

نازی گلم انشالا به امید خدا بزودی مثبتو سلامت میشه تستت.میدونید چیه اخه من چاقیم خیلی اذیتم میکنه بخاطر همین همش حس میکنم از همه یه قدم عقبترم 

کلا از وقتی ازدواج کردم احساس پیری میکنم.چاق شدم خیلی موهام سفید شد.زشت شدم.بخدا خیلی خوب بودم بهتری ...

چه جالب.بجز سقط بقیشو منم هستم.خخخخ.ولی میگم اگه خدا خواست میده.سپردم به خودش.هروقت میدونه میتونم بده.شکر

Do not give up  
ماشالا چه خوب چه روحیه ای داره .من خودم با مامانم اختلاف سنیم ۱۴ ساله همش به مامانم میگم من به سن تو ...

بحث اختلاف سنی مهم نیست بیشتر این مهمه که مادر بچه رو درک کنه باهاش دوست باشه 

دومین بچه نت ۳۲ سالگیمبه دنیا اومد خالم اولین بچش ۳۶ سالگی غمم اولین بچش ۳۷ سالگی دختر عموم چهل س ...

وای چه خوب امیدوار شدم عزیزم 😍

عزیزم بسلامتی حاملگیت سخت نیست اذیت نیستی گلم 

من سي و دوسالمه بارداريه دوممه تازه بارداريه دومم به مراتب از اوليه راحت ترررررررررره اصلا احساس نميكنم باردارم توكلت به خدا باشه عزيزم