2777
2789
عنوان

سی سالگی سن زیادیه واسه مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 112 پست
نه عزیزم اینجوری نگو منم ناامید میشم😢😢 من ۳۴ سالمه و هنوز نی نی ندارم😢😢😢

بمیرم عزیزم ببخشد توروخدا.اخه من مشکل قلبی و فشار خونم دارم.ضمن اینکه خیلی چاق شدم 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای من ۳۴ سالشون بعضیاشون هنوز ازدواج نکردن اوناییم که ازدواج کردن میگن برا بچه  زوده.۳۲ که ...

راست میگی عزیزم نازی .چه خوب 

من الان سی دوسالمه اولین بچمه الان پیرم یعنی

راست میگی عزیزم .بارداریه اولته .اخه من سر جریان سقطام خیلی خودمو باختم هنوز نتونستم خودمو جمعو جور کنم 

عزیزم نا امید نباش من الان ۳۵ سالمه بارداری اولم هست توکلت به خدا باشه

عزیزم بسلامتی حاملگیت سخت نیست اذیت نیستی گلم 

کلا از وقتی ازدواج کردم احساس پیری میکنم.چاق شدم خیلی موهام سفید شد.زشت شدم.بخدا خیلی خوب بودم بهتری ...

ان شاالله دیگه همیشه زندگیت روی روال شادی باشه. درمورد خودت خوب فکرکن تا دیگران هم تو رو همونطوری ببینم.

تو یه جوون ۳۲ ساله شیک و خوشگلی که زندگیشو دوست داره و به زودی نی نی دار میشه.

راست میگی عزیزم .بارداریه اولته .اخه من سر جریان سقطام خیلی خودمو باختم هنوز نتونستم خودمو جمعو جور ...

عزیزم ناامیدنشوشما تلاشتوبکن تازه من دوسال بعددومی روامیده خدامیارم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
حتما ورزش کن عزیزم روزی یکساعت پیاده روی یا باشگاه برو  مطمئن باش راحت باردار میشی

خیلی سنگین شدم اخه اصلا بخاطر قلب لعنتیمم نمیتونم تکون بخورم فقط پیاده روی میتونم برم که اونم انگیزشو ندارم