2777
2789
عنوان

سی سالگی سن زیادیه واسه مادر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 112 پست
نازی گلم انشالا به امید خدا بزودی مثبتو سلامت میشه تستت.میدونید چیه اخه من چاقیم خیلی اذیتم میکنه بخ ...

منم دو هفتس دارم تلاش میکنم.مهره کمرم چسبندگی داره و آسم عصبی دارم.دیگه واقعا از چاقی خسته شدم.تحرک اسپرم شوهرم بخاطر واریکوسل کمه.عمل کرده ولی زیاد بهبود نداشته.

ایشالا هر چی صلاحه همون بشه.خدا بزرگه

Do not give up  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو هفتس دارم تلاش میکنم.مهره کمرم چسبندگی داره و آسم عصبی دارم.دیگه واقعا از چاقی خسته شدم.تحرک ...

عزیزم فکر نکنم اندازه ی من چاق باشی من اصلا خیلی افتضاح چاق شدم فقط باید برم عمل اصلا با ورزشو این حرفا جواب نمیده

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

عزیزمممممم من ۶سال و نیمه ازدواج کردم و ۳۰ سالمه تازه یک ماه دیگه میخوام اقدام کنم، خودم اینقدر انرژی مثبتم فکر میکنم ۱۸سالمه نه بیشتر، اینجوری نباش لطفا انگیزه و روحیه داشته باش

عزیزم فکر نکنم اندازه ی من چاق باشی من اصلا خیلی افتضاح چاق شدم فقط باید برم عمل اصلا با ورزشو این ح ...

منم چاقم ولی خیلی به خودم میرسم باشگاه رو هم شروع کردم، منم خیلی مشکل دارم ولی واقعا شادم

ازقصد پرسیدم که بدونی افتضاح نیست. قطعا چاقتر از تو هم اینجا هست. بعدشم چاقی عیب نیست.

من قدم ۱۶۰ 

وزنم ۱۰۲

خیلی چاقم خیلی 😭😭😭😭😭😭

منم داره۳۵سالم میشه الانم که همه مشکل دارن به سنو سال نیست.درمان ناباروری هم وجود داره.اون سر دنیا خانومای همسن من تازه بهش فکر میکنن.نگران نباش😗😗😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
عزیزمممممم من ۶سال و نیمه ازدواج کردم و ۳۰ سالمه تازه یک ماه دیگه میخوام اقدام کنم، خودم اینقدر انرژ ...

نازی گلم انشالا اقدامت زوده زود جواب بده منم خیلی روحیم خوب بود .نمیدونم چرا اینجوری شدم 

من قدم ۱۶۰  وزنم ۱۰۲ خیلی چاقم خیلی 😭😭😭😭😭😭

فدای سرت که چاقی

اگه اذیتت میکنه تلاش کن لاغر بشی

یکی از دلایل سقط اضافه وزنه سعی کن به هرروشی که میدونی وزن کم کنی

ولی هرچی بیشتر فکرکنی که من چاقم من چاقم بدتر میشه.

به خودت انرژی مثبت بده

من قدم ۱۶۳ و وزنم ۹۰ خیلی خودمو لاغر میدونم تازه، اعتماد به نفس مهمه به چاقی لاغری ربط نداره

اره اعتماد بنفس خیلی مهمه من داشتم بخدا .اولین باری که خیلی خورد شدم وواقعا اعتماد بنفسمو  از دست دادم و دیگه اون ادم سابق نشدم نامزد بودم اونموقع ۸۵ کیلو بودم بعدش بحث عروسیو این حرفامون بود که یه دفعه خواهر شوعرم گفت لاغرم کن عروس چاق که فایده ندارع