سلام خانما شبتون بخیر عزیزان خانما من ۳۲ سالمه هنوز مامان نشدم .دوبار سقط داشتم هر دوشونم قلب تشکیل نشده بود الان دیگه خیلی بی انگیزه شدم.اصلا همش فکر میکنم پیر شدم و از من گذشت.شوهرمم که میگه اصلا نمیخواد بچه.حالا از دلش خدا خبر داره.بنظرتون تلاشی کنم کجا برم .
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزمممممم من ۶سال و نیمه ازدواج کردم و ۳۰ سالمه تازه یک ماه دیگه میخوام اقدام کنم، خودم اینقدر انرژی مثبتم فکر میکنم ۱۸سالمه نه بیشتر، اینجوری نباش لطفا انگیزه و روحیه داشته باش
من قدم ۱۶۳ و وزنم ۹۰ خیلی خودمو لاغر میدونم تازه، اعتماد به نفس مهمه به چاقی لاغری ربط نداره
اره اعتماد بنفس خیلی مهمه من داشتم بخدا .اولین باری که خیلی خورد شدم وواقعا اعتماد بنفسمو از دست دادم و دیگه اون ادم سابق نشدم نامزد بودم اونموقع ۸۵ کیلو بودم بعدش بحث عروسیو این حرفامون بود که یه دفعه خواهر شوعرم گفت لاغرم کن عروس چاق که فایده ندارع
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا