2777
2789
عنوان

نامزدی کردم رفتار مادر شوهرم خوب نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 40 پست
اون مادر صدتا پیرهن پاره کرده فکر کردی اسی و نشناخته اینجور مادر شوهرا تا زهرشونو نریزن ول نمیکنن سا ...

ساده نیستم ۱۷سال سابقه مادرشوهرداری دارم😆با همین صبر و احترام کلی شرمندش کردم😉

👨‍👩‍👧
به مادر شوهرم از اول گفتم حاج خانم فاصله هم حفظ کردم سنگین همیشه ب شوهرم رفتم اومدم تنها اصلا نرفتم ...

نه من دور میشم ازشون تو شهرشون خونه نمیگیریم کاریشون ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا گوش مامانت نکن برو توی دلش یا جوابشو نده اوایل نامزدی آدم خیلی تحت فشار میشه وای مامان من حسود ...

من شوهرم میگفت ب خودت برس هرجور دوس داری حجاب داشته باش

مامانم ب مادرشوهرم پیام میداد تحریکش میکرد ک نههههه شما باید جلو دختر مارو بگیرید🫠🫠🫠🫠🫠

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

😂😂😂😂 هرچی میکشیم دست این مادراس

اره بخداانقد عذابمون دادن الان شوهرم ۱ساله خونه مامانم نیومده

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

نه من دور میشم ازشون تو شهرشون خونه نمیگیریم کاریشون ندارم

به قاعده رفتو امد کن  سنگین باشید جوگیر نباشید خودتونو خار و سبک نکنید صمیمیت برای خانواده شوهر نیست مشکلات ایجاد میکنه

من شوهرم میگفت ب خودت برس هرجور دوس داری حجاب داشته باشمامانم ب مادرشوهرم پیام میداد تحریکش میکرد ک ...

وای از حسادتشونه مادر من هنوزم حسوده

فکر کن نامزد بودیم داشتیم میخندیدم برگشت جلو شوهرم گفن من جوون دارم نخندیدن 

حالا الان خواهرام مشروب میخورن 

مسافرت تنها میرن شب بیرون از خونه میمونن

وای از حسادتشونه مادر من هنوزم حسودهفکر کن نامزد بودیم داشتیم میخندیدم برگشت جلو شوهرم گفن من جوون د ...

کلا ما خار داریم😂

اگه وسایلش ناراضی هست و ناراحتی

به مادرشوهر من فکر کن که تا حالا یه جفت جوراب بهم هدیه نداده

به مادرشوهر من کفر کن که سر عقد من به دخترش دستبند داد به من هیچی اینطوری می فهمی مادرشوهرت بین بقیه مادرشوهرها بهتره :))))

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم