2777
2789
عنوان

نامزدی کردم رفتار مادر شوهرم خوب نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 40 پست

از همین اول حواست به مادرش باشه سادگی نکن اصلا باهاش صمیمی نشو فاصلتو حفظ کن فکر نکن خیلی باهاش قاطی بشی بهتر میشه نه اولش به ظاهر خوب  میشه اعتمادتو جلب کنه بعد پدرتو درمیاره 

مگر میخای بغل مادرشوهرت بخابی😐مهم شوهرته ول کن مادرشوتا بوده همین بوده جنگ مادرشوهر و عروس از الان ...

مامانم طعنه میزنه دوستام ولی شوهرم عالیه بهترینه میخره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم شوهرته که خوبه و دوستت داره،مادره هم یواش یواش کنار میاد با تصمیم و انتخاب پسرش،صبور باش و احترا ...

نه اصلا با مادرشوهر اینجوری نباید قاطی بشید صمیمی بشید فقط فاصله ارتباط مشخص 

منم شوهرم میخره جنس خوبم میخره کمم نزاشته برام عالیه این هرچی آورد اشغال بود هی جلو مامانم آبروم رفت ...

ولش کن مهم نباشه برات 

سر نامزدیم گردنبند ۳ گرمی اونموقع طلا۹۰ هزار بود خریده بودن زنحیرش بدل فکر کن بعدا شوهر بنده خرید 

من نمیذاشتم مادرم اینا بفهمن فردا بزنن توی سرم زرنگ باش 

شوهرتو ببر بالا

ولش کن مهم نباشه برات سر نامزدیم گردنبند ۳ گرمی اونموقع طلا۹۰ هزار بود خریده بودن زنحیرش بدل فکر کن ...

هی میگم من نامزدم برام مهمه اون  خوبه مادرشوهر کی خوبه 

شاید شخص دیگری رو برای پسرش در نظر داشت،بهش فرصت بده تا شما رو بیشتر بشناسه و به انتخاب پسرش ایمان ب ...

اون مادر صدتا پیرهن پاره کرده فکر کردی اسی و نشناخته 

اینجور مادر شوهرا تا زهرشونو نریزن ول نمیکنن ساده نباشید

از همین اول حواست به مادرش باشه سادگی نکن اصلا باهاش صمیمی نشو فاصلتو حفظ کن فکر نکن خیلی باهاش قاطی ...

شوهرم میگه صداش بزن مامان ولی حس میکنم بدش میاد نمیخام بگم میخام بگم خاله به نظرت خوبه زشت نیست

مامانم طعنه میزنه دوستام ولی شوهرم عالیه بهترینه میخره

مشکل از مامانته ببرش پیش مشاوره زندگی بچه بازی نیس ک بخاطر پارچه کرم دل دخترتو از شوهرش سرد کنی 

عزیزم منم مامانم همینطوری بود هرچی میگع من میگم ولش کن مامان مهم شوهرمه 

ی چیزی بهت بگم خاهرانه فقط محکم بچسب ب شوهرت ک میگی خوبه مادر و دوست و رفیقو ول کن 

زندگی انقد فراز و نشیب داره که این مسائل توش خنده داره

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

مشکل از مامانته ببرش پیش مشاوره زندگی بچه بازی نیس ک بخاطر پارچه کرم دل دخترتو از شوهرش سرد کنی عزیز ...

آره همین کارو میکنم شوهرم خیلی مظلومه فقط منو داره ازشون فاصله گرفته ولی به من نمیگه 9 ساله دوره ازشون 

هی میگم من نامزدم برام مهمه اون خوبه مادرشوهر کی خوبه

اصلا گوش مامانت نکن  برو توی دلش 

یا جوابشو نده اوایل نامزدی آدم خیلی تحت فشار میشه 

وای مامان من حسودیم میکرد یه بلاهای سرم میاورد ولی من مقاومت کردم تا رفتم خونه خودم

شوهرم میگه صداش بزن مامان ولی حس میکنم بدش میاد نمیخام بگم میخام بگم خاله به نظرت خوبه زشت نیست

به مادر شوهرم از اول گفتم حاج خانم 

فاصله هم حفظ کردم سنگین همیشه ب شوهرم رفتم اومدم تنها اصلا نرفتم  احترامم سره جاشه بعد از سالها

ولی جاریم خیلی شلوغش کرد خیلی قاطی شد الان کلی مشکل دارن احترامش از بین رفته کسی بهش احترام نمیزاره خیلی جوگیر رفتار کرد

اصلا گوش مامانت نکن برو توی دلش یا جوابشو نده اوایل نامزدی آدم خیلی تحت فشار میشه وای مامان من حسود ...

آره جواب نمیدم میگم خودش مهمه خرج میکنه دوسم داره بخدا شوهرم عالیه

آره همین کارو میکنم شوهرم خیلی مظلومه فقط منو داره ازشون فاصله گرفته ولی به من نمیگه 9 ساله دوره ازش ...

خوب پس ببین بچه خودشون دوره شما ک غربیه ای

توی زندگیا همهههه ازین حرفا بحث ها هس والا مارو هم دوران عقد از خونشون پرت کرد بیرون😂

ولی بخاطر شوهرم کوتاه اومدم

باهم بسازین زندگیا خیلی سخت شده عزیزم مخصوصااز نظر اقتصادی برای مردا دیگ ما نباید قوز بالا قوز کنیم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤