2777
2789
عنوان

بعد قرار اول پیام نداد

753 بازدید | 41 پست

من دختری با قیافه و ظاهر خوب و شیک پوشم شاغلم نظر مالی چیزی برای خودم کم ندارم

در مقوله ازدواج خیلی سختگیرم 26سال سن دارم

یکسالی هست از طریق یکی از همکارانم با پسری آشنا شدم ولی به قصد ازدواج بود ولی چون محدودیت هایی برای خودم دارم منظورم اینه خیلی دلم نمیخاست رفت و امد داشته باشم تو این مدت یکسال با این اقا فقط تلفنی حرف زدیم و قرار شد همو از نزدیک ببینیم

بعد از قرار اول هیچ پیامی نداد و منم پیگیری نکردم

چون برا خودم ارزش قائل بودم

توی دیدار اول هم خیلی محترمانه برخورد کردم 

اما خیلی دلخورشدم از اینکه به من پیامی نداده الان یک ماه و نیم گذشته ولی هنوز شماره منو داره

به نظرتون بهش بگم شماره منو پاک کن؟

نه قربونت برم پیام نده اصلا

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیده ازش سرتری دررفته

مردا حسودن

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

ول کن تو کاغذ بنویس لیاقت منو نداشتی بعد پاره کن و شمارشو پاک کن .شاید دیده خیلی سرتری کنار کشیده

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی