2777
2789
چون همه خونریزی ندارن.انواع مختلفی هست

دکتر بهم گفت پردت ضخیم بوده عجببه ک خونریزی نکردی...حالا لعد مدت ها تو ذهنم اومد فردای عروسی خوتریزی کردم چون تا ی هفته خونریزی بود ممکن بود خونریزی پرده باشه ن پریودی؟میگم نکنه من فک میکردم پریود شدم شاید خونریزی بکارت بود

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاممممممم هیچی بابا ی مدت افتابی نشدم سعی، میکنم میرم بیرون نبینمش😂

وااای نکن اینجوری خواهرمن فقطططط خدامیدونه چقدرانتظارمیکشه بیای بیرون ازخونه😆

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

هرچنددردهم داشته باشه بایدتحملش کرد چون یکباربرای همیشه تمام نمیشه..

من ک مجردم رابطه ایم نداشتم تاحالا نمیدونم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

وااای نکن اینجوری خواهرمن فقطططط خدامیدونه چقدرانتظارمیکشه بیای بیرون ازخونه😆

غلط کرده😂😂😂

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دکتر بهم گفت پردت ضخیم بوده عجببه ک خونریزی نکردی...حالا لعد مدت ها تو ذهنم اومد فردای عروسی خوتریزی ...

نمیدونم شاید.در کل خونریزی باشه نباشه اهمیتی نداره

تموم زندگیم خدا

فکرکردم متاهلی که گفتی دردداره ببخش

خب منم شمنیدم ک میگن درد داره 

غلط کرده😂😂😂

مردم مردای قدیم جوری وصفش گفتی من فکرکردم بسکه لاته توخیابون میدزدت و کوبت میکن عین بهروزوثوقی

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

نمیدونم شاید.در کل خونریزی باشه نباشه اهمیتی نداره

چرا من ادم ۱۸سال پیشم..اون موقع خونواده سنتی سخت بود کنار اومدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

مردم مردای قدیم جوری وصفش گفتی من فکرکردم بسکه لاته توخیابون میدزدت و کوبت میکن عین بهروزوثوقی

بابا ی مژه ی بهروزم نمیشه 

فقط لاته بخاطر اون حداقل تو محل کسی کاری به کارم نداره 

بابا ی مژه ی بهروزم نمیشه فقط لاته بخاطر اون حداقل تو محل کسی کاری به کارم نداره

شفلش چیه🤔🤔

یعنی پشه بالاسرت ردشد میدوی میری میگی اذیتم کردن تا مادرشون به عزاشون بشونه

چرا من ادم ۱۸سال پیشم..اون موقع خونواده سنتی سخت بود کنار اومدن

میدونم آگاهی شون اشتباه بوده اون وقتا.طرف برای اولین رابطه‌اش چندین ماه طول میکشه تا موفق بشه و آخرسر هم خونریزی نداره.چون نوعش بدون خونریزیه.طبیعیه.

تموم زندگیم خدا

شفلش چیه🤔🤔یعنی پشه بالاسرت ردشد میدوی میری میگی اذیتم کردن تا مادرشون به عزاشون بشونه

ن چه ربطی داره 

چمیدونم 

میدونم آگاهی شون اشتباه بوده اون وقتا.طرف برای اولین رابطه‌اش چندین ماه طول میکشه تا موفق بشه و آخرس ...

منم چند ماه درگیر بودیم،نفهمیدم کی شد .فقط میدونم فردای عروسی خونریزی شدم نفهمیدم خونریزی پریود بود یا بکارت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...